Anpassningsbara lokaler, kontor och lager

Cernera erbjuder många möjligheter för dig som vill hyra en lokal. Vad behöver du? Nya inspirerande kontorslokaler som inbjuder till en flexibel arbetsmiljö? Ny affärslokal med modern inredning som man blir glad av och som lockar kunder till köp eller behöver du helt enkelt ett nytt förråd eller lager? För oss är inget omöjligt! Vi anpassar våra lokaler efter dina önskemål och behov.

Butikslokaler Kontorslokaler Lager & Förråd Kontorshotell

 

Flexibla lösningar efter dina behov och önskemål

Vi förstår värdet av en inspirerande arbetsplats som skapar trivsel och motiverar personalen vilket i sin tur återspeglas i företagets resultat. Vi vet också att det är viktigt med moderna och smidiga lagerlokaler där det finns utrymme att växa och expandera. Vi är öppna för alla förslag och gillar drivs av nya idéer. I våra lokaler och fastigheter finns många möjligheter till innovativ design, flexibla planlösningar och modern inredning. Vi anpassar helt enkelt våra lokaler efter dina önskemål och behov. Vi arbetar långsiktigt med korta beslutsvägar och alltid med ett hållbarhetsperspektiv.

 

Vi hjälper er med lokal

Cernera är din lokala partner när du behöver nya lokaler i Borås. Vi arbetar i nära samverkan med dig och tillsammans hittar vi lösningar så att du blir riktigt nöjd. Vi tittar på dina lokalbehov, lägger upp en tidsplanering, hur du vill disponera ytan, vilka tekniska krav och vilken inredning du önskar.

Vi är nyfikna på just dina lokalbehov. Kontakta oss så att vi kan hjälpa dig!

Det är ju trots allt det som är vårt jobb – att underlätta ditt.

Kontakt
Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Telefon: 033-29 01 92
Patrik Hjert
Mikael Pärleholt
Kontakt
Mikael Pärleholt
Förvaltningschef
Telefon: 033-29 01 97

Några nöjda hyresgäster

Atracco logotyp
Avonova logotyp
Blomsterlandet logotyp
Borås Stad logotyp
Borås Vårdcentral logotyp
Butonia logotyp
Hejco logotyp
H&M logotyp
Inu styr logotyp
K7 Community logotyp
Kungälvs Rörläggeri logotyp
Manpower logotyp
Söderberg & Partners logotyp
TF-Bank logotyp
ÅF logotyp
Åhlens logotyp