Fint kontor med utsikt över Viskan

Lokal centralt belägen i historiskt vacker byggnad med utsikt över Viskan. Med närhet till både centrum och kommunikationer är lokalen enkel att ta sig till och från.

Nära anslutningar till riksvägarna 40, 41 och 27 och med betydande parkeringsmöjligheter på fastigheten. Lokalen anpassas och skräddarsys för  era behov. Druvefors, en naturlig förlängning av Borås centrum, har under de senaste åren upplevt en kraftig tillväxt i både utbud och boende.

Kontoret är belägen på första våningen.

Fakta

AdressDruveforsvägen 32, Borås
StadsdelDruvefors
Storlek140 m²
HissJa
KonferensrumJa
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringJa, flertalet fraktioner
ParkeringJa

Om fastigheten

Forsen ligger vackert invid Viskan i stadsdelen Druvefors, bara några minuters gångväg från Borås centrum. Busshållplats med bra förbindelser finns precis utanför fastigheten och anslutningar till riksväg 40, 41 och 27 nås med bil på bara någon minut. Intill fastigheten ligger ICA Maxi, Burger King, apotek och annan handel. I närområdet ligger även Åhaga, som erbjuder attraktiva lokaler för mässor och större konferenser.

Allmän info
Fastigheten rymmer ljusa och luftiga kontors- och verksamhetsytor på totalt cirka 6 200 kvm. Markparkering finns i anslutning till fastigheten.

Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat Elon, Atracco, Frösunda Assisans och Fissa & Feja.

Närservice
I närområdet finns bland annat lunchrestauranger, dagligvaruhandel, apotek och bra bussförbindelser. Borås centrum ligger endast en kort promenad bort.

Teknisk info
Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät

Avstånd

Centrum
700 m
Buss
120 m
Tillgänglighet
Ja*
Park
25 m
Vatten
40 m
Gångstråk
75 m
Restaurang
100 m
Affär
250 m
Parkering
Ja
* Lokalen är tillgänglighetsanpassad enligt de normer som fanns när lokalen senast renoverades. Vid ny lokalanpassning förhåller vi oss till regler som gäller idag.

Om du är intresserad av denna lokal, eller en lokal i stil med denna – kontakta Patrik för att boka in en visning eller ett möte!

Kontakt Cernera

Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Mobil: 070-926 81 68
patrik.hjert@cernera.se

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.


    Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter