Litet unikt kontor i centralt läge

I Pallas Office finns ett mindre kontor om 75 kvadrat ledigt med härlig utsikt över Hallbergsplatsen och Viskan. Möjlighet till entré direkt från parkeringsdäck eller från Hallbergsplatsen via trapphus.

Cernera skräddarsyr och anpassar lokalen för att passa kundens behov. Med vår expertis och er vision tar vi tillsammans fram en plats för er att blomstra på.

Andra hyresgäster i fastigheten är bland annat Aspia, TF Bank, Järngrinden, Balthazar, Bowlers, Gina tricot, Normal, Rituals, Cervera, Grand fitness och Joel Joelina.

 

Fakta

Adress Lilla Brogatan 6, Borås
StadsdelCentrum
Storlek75 m²
HissJa
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringJa
ParkeringJa

Om fastigheten

Kvarteret Pallas är beläget utmed Viskan mittemot Stadsparken i själva hjärtat av Borås. Syftet med Pallasprojektet är att återskapa fördelarna från den tid då kvarteret präglades av optimism och framtidstro. Därför har det varit viktigt att förmedla design och funktion i ett bredare perspektiv, med bästa möjliga kvalitet. Pallas är med andra ord ett signum för sin samtid – och för Borås framtid.

Närservice
Pallas har ett attraktivt läge i centrala Borås med butiker, restauranger, detaljhandel och stadsliv runt knuten – och nära även till Högskolan och Simonsland. Pallas har också närhet till frekvent kollektivtrafik, Södra Torget, Stadsparken och Borås resecentrum.

Andra hyresgäster
Aspia, TF Bank, Järngrinden, Balthazar, Bowlers, Gina tricot, Frankenius Equity, Normal, Rituals, Cervera, Grand fitness och Joel Joelina.

Teknisk info
Person/varuhiss, komfortkyla, fjärrvärme, fiberoptik, källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Avstånd

Centrum
0 m
Buss
300 m
Tillgänglighet
Ja
Park
60 m
Vatten
40 m
Gångstråk
25 m
Restaurang
0 m
Affär
0 m
Parkering
Ja
Lokalen i Pallas Office med stora fönsterpartier ut mot Hallbergsplatsen.

Intresseanmälan


  Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter

  Kontakt

  Patrik Hjert

  Kund-/uthyrningsansvarig
  Mobil: 070-926 81 68
  patrik.hjert@cernera.se