Butikslokaler

Uthyrning av butikslokaler

Som uthyrare av butikslokaler erbjuder Cernera strategiskt belägna lokaler med bra parkeringsmöjligheter och hög tillgänglighet. Våra lokaler är anpassade efter kundernas behov och vi erbjuder bland annat fjärrvärme och fiberuppkoppling i de flesta av våra lokaler.

Butikslokaler med attraktiva lägen

Våra lokaler ligger i centrala områden med bra kommunikationer och närhet till service och affärsliv. Det gör att ni enkelt kan nå er målgrupp och där attraktiva handelsplatser ligger inom räckhåll.

Parkeringsmöjligheterna är bra där kunden erbjuds olika parkeringsalternativ. Detta kan vara en avgörande faktor för många vid valet av butik.

Viktiga bekvämligheter

Fjärrvärme och fiberuppkoppling är också viktiga faktorer för att skapa en attraktiv och modern butik, flertalet av våra fastigheter har också komfortkyla. Med fjärrvärme minskar energikostnaderna och med fiberuppkoppling erbjuds snabb och stabil internetuppkoppling.

Tryggt val tillsammans med Cernera

Cernera har lång erfarenhet av uthyrning av butikslokaler och vi hjälper kunden att hitta den perfekta lokalen för just deras verksamhet. Vi har ett brett utbud av lokaler i olika storlekar som vi anpassar till den bästa lösningen för kunden.

Om du letar efter en strategiskt belägen lokal med bra parkeringsmöjligheter och moderna faciliteter, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta den perfekta lokalen för din verksamhet.

Välkommen till Cernera!

Butikslokal i attraktivt läge. Exteriör bild av fastigheten Landala i Knalleporten, sett från Norrby Långgata.
Bäckeskogsgatan 1, Borås

Butikslokal i attraktivt läge

Stad: Borås
Storlek: 440 m²
Hiss: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Bredband: Ja
Källsortering: Ja
Parkering: Ja
Butikslokal i Pallas Shopping. Exteriör vy av Pallashuset mot Viskan som rinner precis utanför. I förgrunden ligger teaterbron som leder mot Stadsparken.
Lilla Brogatan 12, Borås

Butikslokal i Pallas Shopping

Stad: Borås
Storlek: 350-670 m²
Hiss: Ja
Konferensrum: Ja
Uppvärmning: Fjärrvärme
Bredband: Ja
Källsortering: Ja
Parkering: Ja, utanför samt i närliggande parkeringshus