Jobba hos oss

Vill du jobba på ett företag som ständigt drivs av nya utmaningar i alla dess former? Som fortsätter växa och som står inför stora förändringar och ytterligare expansion? Då vill du förhoppningsvis arbeta hos oss!

Cernera är ett av Västsveriges största fastighetsbolag som fortsätter växa – varje dag. Vi vill alltid ligga i framkant, med nya idéer och lösningar som förgyller vardagen för den breda massan. Därför söker vi alltid nya talanger som kan vara med och bidra i vår organisation. Tror du att du kan passa in hos oss? Skicka ett mail till jobb@cernera.se så hör vi av oss när vi har en möjlighet som passar just dig.
__________

Just nu har vi inga lediga tjänster.

Just nu söker vi två erfarna projektledare.

Vi har på kort tid framgångsrikt vunnit ett antal markanvisningar och har många intressanta projekt i vår projektportfölj. I våras utökade vi vår projektavdelning med två nya projektledare och nu letar vi efter ytterligare två.

Du kommer att ha ansvar för ett antal bostadsprojekt från färdig detaljplan till slutbesiktning och överlämning. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att självständigt driva flera parallella projekt i olika skeden från början till slut.


Kontakt
Ann-Helen Segota
HR- och Hållbarhetschef
Telefon: 033-722 11 23