Unik butikslokal i välbesökta Pallas Shopping

Unik butikslokal i Borås mest centrala galleria, Pallas Shopping. Lokalen om 197 kvadrat finns på bottenvåning och närmsta grannarna är Bowlers och Grand Fitness och besöksflödet är stort.

Pallas Shopping har ca 130 000 besökare varje månad och är både en shoppinggalleria likväl som en upplevelsedestination. Placerat i hjärtat av centrala Borås har gallerian blivit ett självklart inslag och val i centrumutbudet. Smidig parkering i huset gör Pallas Shopping tillgängligt för bilburna besökare.

Fakta

Adress Lilla Brogatan 14, Borås
StadsdelCentrum
Storlek197 m²
HissJa
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringJa
ParkeringJa

Om fastigheten

Kvarteret Pallas är beläget utmed Viskan mittemot Stadsparken i själva hjärtat av Borås. Syftet med Pallasprojektet är att återskapa fördelarna från den tid då kvarteret präglades av optimism och framtidstro. Därför har det varit viktigt att förmedla design och funktion i ett bredare perspektiv, med bästa möjliga kvalitet. Pallas är med andra ord ett signum för sin samtid – och för Borås framtid.

Närservice
Pallas har ett attraktivt läge i centrala Borås med butiker, restauranger, detaljhandel och stadsliv runt knuten – och nära även till Högskolan och Simonsland. Pallas har också närhet till frekvent kollektivtrafik, Södra Torget, Stadsparken och Borås resecentrum.

Andra hyresgäster
Aspia, TF Bank, Järngrinden, Balthazar, Bowlers, Gina tricot, Frankenius Equity, Normal, Rituals, Cervera, Grand fitness och Joel Joelina.

Teknisk info
Person/varuhiss, komfortkyla, fjärrvärme, fiberoptik, källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Avstånd

Centrum
0 m
Buss
300 m
Tillgänglighet
Ja
Park
60 m
Vatten
40 m
Gångstråk
25 m
Restaurang
0 m
Affär
0 m
Parkering
Ja
Ritning över lokalen på bottenvåning

Intresseanmälan


  Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter

  Kontakt

  Patrik Hjert

  Kund-/uthyrningsansvarig
  Mobil: 070-926 81 68
  patrik.hjert@cernera.se