Eget annex med lager i populär fastighet

Letar du efter nya lokaler för din verksamhet? Vi har den perfekta lösningen för dig! Denna kontorslokal med lager är belägen i ett eget annex med ingång från huvudentrén. Lokalen är både mysig och anrik, med stora fönsterpartier som vetter mot entrén, och det finns möjlighet att utöka med ytterligare 90 kvadratmeter lageryta.

Fastigheten ligger i ett mycket fint och lättillgängligt område med bra parkeringsmöjligheter. Det tar bara fem minuter att cykla till Borås centrum, och en busshållplats finns i direkt anslutning till fastigheten, vilket gör pendlingen enkel.

Cernera skräddarsyr och anpassar lokalen för att passa kundens behov. Med vår expertis och er vision tar vi tillsammans fram en plats för er att blomstra på. I närområdet hittar du dessutom restauranger, gym, handel, dagligvaruhandel, apotek och Borås Arena.

Kontakta oss idag för en visning och upptäck hur denna unika lokal kan bli ert nya verksamhetsnav!

Fakta

Adress Armbågavägen 3, Borås
StadsdelLundby/Knalleland
Storlek384 m²
KonferensrumMöjlighet finns
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringJa, flertalet fraktioner
ParkeringJa, laddplatser finns

Om fastigheten

Armbåga 1 ligger i ett kommersiellt attraktivt område nära Borås Arena. Fastigheten byggdes 1898 med tillbyggnader 1909 och 1915. På 1990- talet renoverades den till kontors- och industrihotell.

Allmän info
Fastigheten Armbåga rymmer kontors- och verksamhetsytor om ca 8 000 kvm. Kontorsytorna är moderna och väl uppdaterade. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet.

Andra hyresgäster i fastigheten är Borås Stad, Aventi, Trimco Group, Borås Elhandel.

Närservice
I närområdet hittar du restauranger, gym, handel, ICA, Systembolaget, Willys, apotek och Borås Arena samt Borås Ishall. Bra bussförbindelser finns.

Teknisk info
Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Avstånd

Centrum
1300 m
Buss
120 m
Tillgänglighet
Ja*
Park
450 m
Vatten
200 m
Gångstråk
200 m
Restaurang
200 m
Affär
350 m
Parkering
Ja
* Lokalen är tillgänglighetsanpassad enligt de normer som fanns när lokalen senast renoverades. Vid ny lokalanpassning förhåller vi oss till regler som gäller idag.

Intresseanmälan


  Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter

  Kontakt

  Patrik Hjert

  Kund-/uthyrningsansvarig
  Mobil: 070-926 81 68
  patrik.hjert@cernera.se