Flexibel lokal för till exempel kontor, skola eller vård i Knalleland

Unik möjlighet i Borås populära handelsområde, Knalleland. Perfekt för kontor, skola eller friskvård, med anpassningsbara ytor, separat ingång och möjlighet till lastkaj. Ta chansen att etablera er verksamhet i en flexibel lokal med närhet till bland annat event, restauranger, handel och goda kommunikationer.

Flexibel lokal gör den idealisk för en mängd olika verksamheter. Med möjlighet att utforma ytorna på ett eller flera plan, kan vi tillsammans skapa en miljö som uppfyller alla era behov.

Knalleland är inte bara Borås mest besökta handelsområde med 7 miljoner besökare varje år, det är också en plats där människor möts. Detta ger er verksamhet en utmärkt exponering och tillgång till ett fullserviceområde.

Området erbjuder allt ni kan behöva: restauranger, gym, apotek, och dagligvaruhandel finns i närområdet, vilket gör det enkelt för era anställda, elever eller kunder att trivas och få vardagen att fungera smidigt. De goda parkeringsmöjligheterna och närheten till Borås centrum, endast 5 minuter med cykel, samt direkt anslutning till kollektivtrafik, gör läget svårslaget.

Cernera har lång erfarenhet av att skräddarsy och anpassa lokaler för att matcha våra kunders specifika behov. Vi arbetar nära er för att säkerställa att lokalen blir perfekt för er verksamhet, vare sig ni behöver kontorsutrymmen, klassrum, träningsrum eller en kombination av olika ytor. Med vår expertis och er vision skapar vi tillsammans en plats där er verksamhet kan blomstra

Fakta

Adress Bergslenagatan 42, Borås
StadsdelKnalleland
Storlek200-3 000 m²
HissJa
KonferensrumJa
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringJa, flertalet fraktioner
ParkeringJa

Om fastigheten

Knallerian är en signifikant och central del av handelsområdet Knalleland i Borås. Visionen innefattar att utveckla och öka attraktionskraften i både fastigheten och området. Utvecklingsplanerna inkluderar ett mer effektivt nyttjande av handelsytor, förnyad yttre gestaltning och fokus på att få fler olika typer av verksamheter till huset.

Allmän info
Fastigheten rymmer totalt 22 500 kvm uthyrningsbar yta, fördelat på handel, kontor, gym och andra verksamheter. Till fastigheten hör också betydande ytor för parkering. Innefattar en av de två gallerior som utgör en stor del av handelsområdet Knalleland. Handelsområdet Knalleland inhyste från början butiker från flertalet av Borås välkända postorderföretag. Området har sedan starten 1975 växt till att idag innefatta omkring 100 butiker och verksamheter med sju miljoner besökare varje år.

I Knallerian finns bland annat Kappahl, Lindex, Dressmann, Brothers, Nordic Wellness, Intersport, Kicks, Björk&frihet seconhand, Albrekts Guld, Hälsokraft, J&V Store, Café Pausa, Min Mobild och Sia’s hair studio.

Närservice
ICA, Systembolag, Apotek, caféer och restauranger samt handelsområdet Knalleland.

Teknisk info
Fjärrvärme, komfortkyla, person- och lasthissar, flertalet lastkajer och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Avstånd

Centrum
1 km
Buss
150 m
Tillgänglighet
Ja*
Park
360 m
Vatten
350 m
Gångstråk
0 m
Restaurang
0 m
Affär
0 m
Parkering
15 m
* Lokalen är tillgänglighetsanpassad enligt de normer som fanns när lokalen senast renoverades. Vid ny lokalanpassning förhåller vi oss till regler som gäller idag.

Intresseanmälan


  Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter

  Kontakt

  Oskar Malmén

  VD
  Mobil: 073-097 40 08
  oskar.malmen@cernera.se