Exteriör bild på fatsigheten Maskrosen där Systra AB flyttar in

Systra AB flyttar in på Katrinedal

Cernera har precis färdigställt lokalen i fastigheten Maskrosen på Katrinedal till Systra AB och är nu klar för inflyttning.

– Att medarbetarna ska trivas och att kontoret är i linje med Systras övriga, har varit i fokus säger Ellinor Gunnarsson, Systra.

I fastigheten finns Staples, Serneke och Ryds glas sedan tidigare och är nu fullt uthyrt.

– Givetvis är vi glada att Systra väljer Cernera och vi är övertygade om att vi hittat en bra lösning som passar deras verksamhet, säger Lars Angwald, vd för Cernera Fastigheter.

SYSTRA är en ledande internationell aktör inom infrastruktur och samhällsbyggnad, med över 30 års erfarenhet av hållbart resande i Norden. Med 7500 medarbetare runtom i världen, drivs projekt i olika skeden, från tidiga utredningar till färdiga anläggningar. SYSTRA har genom åren varit involverade och bidragit till alla typer av uppdrag, små som stora. På listan finns allt från världens längsta, förarlösa linje i Dubai, världens längsta bro som sträcker sig över Persiska viken, till nuvarande höghastighetsrekordet 574,8 km/h på järnvägen mellan Paris och Strasbourg. Systra tar fram kompletta handlingar för utförandeentreprenader eller verkar som den effektiva och ledande projektören/rådgivaren i totalentreprenader. Sedan etableringen 1987 har SYSTRA AB genomfört fler än 1300 uppdrag, bara i Sverige, med projekt inom höghastighet- och konventionell järnväg, tunnelbana, spårväg, väg & trafik, flygplats, stadsutveckling, arkitektur inom landskap och husbyggnad.

För mer information, kontakta: Lars Angwald, vd, +46 705 89 55 33

Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Vi bygger morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner och sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion – att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.