Exteriör av Cerneras fastighet Armbåga. Ett anrikt hus med anor från början av 1900-talet. Gul tegelfasad med rött tak.

Nõberu of Sweden flyttar till Armbåga

Nõberu of Sweden flyttar från sina tidigare lokaler i Näckrosen på Katrinedal till det anrika Armbåga i Knalleland.

– Trots coronapandemin har vi haft en stark tillväxt. För att möta denna tillväxt ser vi ett behov av utökade kontors- och logistikytor. Genom ett proaktivt arbete och bra samarbete har Cernera öppnat dörren som gör detta möjligt, säger Oskar Malmén, vd Nõberu of Sweden.

Fastigheten Armbåga, med historik från slutet av 1800-talet, är beläget i Knalleland, ett kommersiellt attraktivt område.

– Självklart vill vi vara med och hjälpa företag som har ändrat lokalbehov. Nõberu of Swedens resa har vi följt länge och är glada att kunna möta deras nya behov, säger Lars Angwald, vd för Cernera Fastigheter.

Nõberu of Sweden föddes ur en idé om ett heltäckande varumärke för män som skiljer sig från mängden. Produkter som varken luktar granbarr eller som säljs med avklädda kvinnor i reklamen. Vi är dedikerade till mer än att sälja bra produkter – vi vill förändra marknaden och samhällets sätt att se på manlig skönhetsvård. Vi strävar efter att skapa en värld där mannen inte behöver vara tuff, hård och macho – om han inte vill.

För mer information: Lars Angwald, vd: 070-589 55 33

Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Vi bygger morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner och sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion – att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.