Smart Psykiatri flyttar in i Eldflugan

Efter sommaren får fastigheten Eldflugan ny hyresgäst i form av SMART Psykiatri. Cernera har anpassat den 114 kvm stora lokalen utefter deras önskemål, allt för att effektivisera och kunna ge rätt förutsättningar för verksamheten. Lokalen är belägen i Knalleland och i huset finns i nuläget även Onyx Sportcenter, Café Viskan, kommunikationsbyrån everywhere och Borås vårdcentral.

– Knalleland erbjuder en stor tillgänglighet och valet av lokal ger oss en bra start i Borås. Cernera har varit väldigt tillmötesgående och lyssnat på våra önskemål gällande inredning och utförande. Ett krav vi hade var att få egen ingång eftersom vi värnar om våra besökares integritet. Andra faktorer som spelade in är att Knalleland erbjuder ett brett utbud av butiker och dessutom finns det gott om parkeringsplatser, säger Karin Jensen, SMART Psykiatri.

SMART Psykiatri är specialister inom neuropsykiatri som utreder, behandlar, utbildar och handleder. Här kan du få hjälp av erfarna läkare och psykologer som utför neuropsykiatriska utredningar och behandlingar, något som till viss del tidigare saknats i Borås.

– Tanken är att etablera oss där den offentliga vården inte riktigt räcker till, där man märker att det saknas vårdalternativ. Vår första mottagning öppnade i Mörby, därefter slog vi upp dörrarna i Uppsala. Växjö är på gång och Borås känns som ett naturligt nästa steg för att befästa vår position i Västsverige, fortsätter Karin Jensen, SMART Psykiatri.

Fastigheten Eldflugan ligger mitt i Knalleland, välexponerat mot Knallerian, Blå Huset, StorKnallen och områdets två stora parkeringar. Varje år besöker sju miljoner shoppare Knalleland. Här finns allt från butiksgallerior och specialbutiker till kaféer, restauranger och dagligvaruhandel. Området har närmare 100 butiker och ligger på gångavstånd från Borås centrum.

– Vi är väldigt glada över att få SMART Psykiatri som hyresgäst. Vi både tror och hoppas att lokalen kommer gynna deras verksamhet, för att inte tala om alla besökare i Knalleland. Vi Boråsare välkomnar fler vårdalternativ med öppna armar, säger Lars Angwald, VD Cernera.