Två tjejer gör en high five i en padelhall

PDL Center öppnar tio padelbanor på Brämhult

Nu påbörjas byggnationen av tio nya padelbanor i fastigheten där Brämhults Juice tidigare huserat. Lokalen har ett strategiskt bra läge i området med direkt anslutning till riksväg 40. Lokalerna beräknas öppna upp 1 september i år.

– Valet av lokal blev enkelt när vi hittade kontakten med Cernera Fastigheter. Läget är otroligt bra och den är lättillgänglig både med bil och kollektivtrafik, säger Henrik Söderberg, vd & grundare PDL Group.

Under december öppnade PDL Center i Viared och nu befäster de sin position i Borås genom att även erbjuda padelspel i Brämhult.

– Vi ser ett behov av fler padelhallar i Borås. Många människor söker sig till sporten och samtliga hallar i Borås är i princip fullbokade hela tiden. Med fler hallar erbjuds möjligheten till spel på bättre tider och lättillgängligheten ökar oberoende var i Borås man bor, fortsätter Henrik Söderberg.

Fabriken där Brämhults Juice tidigare verkat har en totalyta på ungefär 5000 m2. Efter att de tio padelbanorna står klara återstår det ungefär 2000 m2 ledig yta i fastigheten. Något som Lars Angwald, vd på Cernera, redan har planer för och tillägger:

– Den resterande tillgängliga ytan kommer bli attraktiva lokaler för handel, kontor och lager. Vi har redan flera verksamheter som är intresserade av fastigheten. PDL Center är en av Sveriges mest framgångsrika aktörer inom padel vilket även attraherar andra aktörer. Vi är glada över att kunna erbjuda en bra lokallösning och ser fram emot öppningen, säger Lars Angwald, vd Cernera.