Manpower flyttar in i Cerneras fastighet K11

Cernera välkomnar Manpower till K11! Första juni flyttar företaget till fastigheten K11 med hela Borås som utsikt.

– Valet av lokal blev enkel när Patrik kontaktade oss. Vi började ganska så omgående skissa på lokalen tillsammans med Cerneras arkitekt Andreas. Att medarbetarna ska trivas och känna att kontoret kan bli som ett andra hem har varit i fokus, här kommer vi fortsätta leverera rekryterings- och bemanningstjänster av riktigt god kvalitet och kunskap säger John Lemström, inköpschef på ManpowerGroup.

Fastigheten är belägen nära centrumkärnan med stadens utbud inom kort promenadavstånd. K11 är dessutom mycket lättillgängligt via R40, R41 samt via kollektivtrafiken.

– Enkelheten med fastighetens placering är förstås en fördel, främst att våra kunder, besökare och medarbetare har nära anslutning till det mesta. K11 är centralt belägen med cykel- och gångavstånd till centrum och att Cernera dessutom tänker på miljön och tillhandahåller cyklar är ett stort plus för vår del, fortsätter John.

Cernera har alltid fokuserat på att anpassa lokalerna efter hyresgästens önskemål och hållbarhetsperspektivet är en självklar del i det arbetet. Cerneras egna arkitekt Andreas har tillsammans med Manpower sett över hur lokalen ska utformas för att optimera företagets framtidsvisioner och samtidigt hålla över tid.

– Manpower är ett av Sveriges största och mest framgångsrika bemannings- och rekryteringsföretag och vi är glada över att kunna erbjuda dem en bra lokallösning i Borås, säger Lars Angwald, vd Cernera.

ManpowerGroup är ett värderingsstyrt bolag som inkluderar alla människor på arbetsmarknaden. Manpower är 12.000 kollegor på drygt 50 orter i Sverige som tillsammans jobbar efter tydliga värderingar: tro på människans förmåga samt kraften i kunskap och innovation. Manpower anser att alla har rätt till ett jobb och deras mål är att hjälpa människor till egen försörjning.

I K11 huserar andra företag som: Unionen, Anticimex, Direkt Larm, Prevecon, ÅF, Butonia och Kungälvs rör.