Folksam flyttar in i K7 Community

Efter årsskiftet flyttar Folksam in i det välexponerade kontorshotellet K7 Community som ägs av Cernera Fastigheter. Kontorshotellet, som sammantaget rymmer kontor om 1 000 kvm, är strategiskt beläget med endast 10 minuters promenad till centrum och i nära anslutning till riksväg 40, 41 och 27.

– Vi har kollat på flertalet lokaler men det var först här som vi kände oss hemma. Ytorna är luftiga och de stora fönstren släpper in mycket ljus vilket skapar en trevlig arbetsplats. Parkeringsmöjligheterna underlättar för både personal och besökare samtidigt som de kringliggande påfarterna är ett stort plus, säger Lars Ekberg, Avdelningschef på Folksam.

I K7 Community huserar företag som Enticon, PS Partner, Målerifakta, Bauer Media, Contekton Arkitekter, SoftMan Invest, Wengbrand Redovisning, AM System, Biduin, Tremedia, Ella & Sigrid, RA Redovisningstjänst, Push Development, LT Ingenjörsbyrå och YKK (U.K).

– Vi tycker det är jätteroligt att Folksam har valt en av våra lokaler. Folksam kommer skapa en bra balans och samtidig harmonisera tillsammans med övriga företag som idag hyr lokaler i Kontorshotellet. K7 Community har en härlig miljö för samarbete, kreativitet och effektivt som baseras på hyrd kontorsyta, säger Lars Angwald, vd för Cernera. 

På taket till K7 Community finns dessutom en rymlig terrass med utsikt över Borås.

– Vårt jobb är att skapa trygghet för våra kunder i livets alla skeden. Därför känns det extra roligt att våra försäkringsrådgivare ska kunna ta emot planerade kundbesök på vår nya adress efter årsskiftet, avslutar Lars Ekberg.