Villa Nordäng

Adress: Nordängsgatan 16, Borås, Sverige Storlek: 2-4 rok Antal bostäder: 12 lägenheter

Personligt boende med sekelskifteskänsla

Villa Nordäng är en liten, trygg bostadsrättsförening på lugna Bergdalen i Borås. Med bara 12 lägenheter är huset byggt för att passa in i en del av staden som vuxit fram under mer än ett sekel. Arkitekturen för tankarna till sekelskiftet och passar väl in bland de karakteristiska villorna på Bergdalen och Salängen. Med härligt ljusinsläpp och inhägnad trädgård blir Villa Nordäng ett personligt boende för dig som uppskattar en rofylld vardag i ett citynära läge.

Området

Det är inte konstigt att det är populärt att bo på Bergdalen. Närområdet bjuder på natur, aktiviteter och stadsliv. Du som bor i Villa Nordäng kommer att ha nära till allt – promenader vid Kypesjön eller vid vattentornet, besök med barnen i Borås djurpark eller shopping i centrum. Till stadskärnan med handel och restauranger går du på bara en kvart.

Naturen finns precis runt hörnet – du skapar själv upplevelserna. Här finns flera omtyckta skolor och förskolor, och många engagerade föreningar för en meningsfull fritid. I Bergdalen finns leken alldeles runt hörnet, på fina lekplatser eller i spännande natur, pulkabackar och parker.

 

Lägenheterna

Villa Nordängs 12 lägenheter passar för den lilla såväl som den lite större familjen, eller er som valt att sälja villan för ett enklare boende. De finns från 2 till 4 rum och kök. Oavsett storlek är de smart planerade med ljus och rymd, bra förvaring och genomtänkta lösningar. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och du når enkelt din våning med husets hiss. Lägenheterna innehåller naturligtvis de senaste vad gäller vitvaror och badrumsutrustning som standard. Varje lägenhet får en egen parkeringsplats och de automatiska elektriska grindarna vid infarten ger en trygg känsla för alla boende i huset. Välkommen till en liten, personlig bostadsrättsförening!


IntresseanmälanKontakt
Felix Smith
Projektutvecklare
Felix Smith
Carolina Walker, Fastighetsbyrån
Kontakt
Carolina Walker
Mäklare, Fastighetsbyrån
Fastighetsbyrån logotyp