Personligt boende med sekelskifteskänsla

Personligt boende med sekelskifteskänsla

Villa Nordäng

Villa Nordäng är en liten, trygg bostadsrättsförening på lugna Bergdalen i Borås. Med bara 12 lägenheter är huset byggt för att passa in i en del av staden som vuxit fram under mer än ett sekel. Arkitekturen för tankarna till sekelskiftet och passar väl in bland de karakteristiska villorna på Bergdalen och Salängen. Med härligt ljusinsläpp och inhägnad trädgård blir Villa Nordäng ett personligt boende för dig som uppskattar en rofylld vardag i ett citynära läge.

Personligt boende med sekelskifteskänsla

Naturen finns precis runt hörnet – du skapar själv upplevelserna. Här finns flera omtyckta skolor och förskolor, och många engagerade föreningar för en meningsfull fritid. I Bergdalen finns leken alldeles runt hörnet, på fina lekplatser eller i spännande natur, pulkabackar och parker.

Fakta

AdressNordängsgatan 16, Borås
Pris2 595 000 – 5 095 000 kr
Antal bostäder12 bostäder
Avgift2 921 kr – 7 083 kr
TillträdeVintern 2022
Rum2-4 rok
Boarea53 – 128 kvm
BoendeformLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
HissJa
MiljömärktJa
Öppet vardagsrum med mycket ljusinsläpp med kontakt med köket. Fina material i köket i form av träluckor och lådor. Visualiseringsbild.

Våra tillval

I Villa Nordäng får du en bostad som redan från starten håller hög kvalitet. Bostäderna är ljusa, planlösningen är öppen och inredningen präglas av naturmaterial. En av fördelarna med att köpa nyproduktion är att du får chansen att skapa ditt eget unika boende från början. Vi använder oss av ett modernt verktyg där du kan göra dina tillval via internet. Du kan klarmarkera rum, kommunicera med våra tillvalsrådgivare och följa dina kostnader fram till slutdatum. Godkännande av dina tillval görs enkelt med mobilt bank-id. Och om du vill ha konsultering finns självklart möjlighet till det.

Visningar

För personligt möte och visning, vänligen kontakta mäklaren.

Endast 1 lägenhet kvar

Sista chansen – läs mer om lägenheten på Fastighetsbyråns hemsida. 

Kontakt mäklare

Carolina Walker, Fastighetsbyrån Carolina Walker
Mäklare
Fastighetsbyrån
Mobil: 070-962 27 00
carolina.walker@fastighetsbyran.se

Kontakt Cernera

Felix Smith Felix Smith
Projektutvecklare
Cernera
Mobil: 073-821 01 21
felix.smith@cernera.se
Villa Nordäng i kvällssommarsol. Mot ena sidan av huset står det träd som bildar känslan av en liten park. Visualiseringsbild.

Om Bergdalen

Det är inte konstigt att det är populärt att bo på Bergdalen. Närområdet bjuder på natur, aktiviteter och stadsliv. Du som bor i Villa Nordäng kommer att ha nära till allt – promenader vid Kypesjön eller vid vattentornet, besök med barnen i Borås djurpark eller shopping i centrum. Till stadskärnan med handel och restauranger går du på bara en kvart.

Bostadsbeskrivning

Villa Nordängs 12 lägenheter passar för den lilla såväl som den lite större familjen, eller er som valt att sälja villan för ett enklare boende. De finns från 2 till 4 rum och kök. Oavsett storlek är de smart planerade med ljus och rymd, bra förvaring och genomtänkta lösningar. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och du når enkelt din våning med husets hiss. Lägenheterna innehåller naturligtvis de senaste vad gäller vitvaror och badrumsutrustning som standard. Varje lägenhet får en egen parkeringsplats och de automatiska elektriska grindarna vid infarten ger en trygg känsla för alla boende i huset. Välkommen till en liten, personlig bostadsrättsförening!

EntrédörrSäkerhetsdörr med titthål
InnerdörrVita innerdörrar med ramar
FönsterbänkStenskiva
RumshöjdGenomgående takhöjd cirka 250 cm
GolvGenomgående 2-stavs ekparkett. Grå klinker i hall och badrum.
SockelVitmålad allmogelist
VäggarVitmålade
TakVitmålade
KökMarbodalkök i stilren design. Vitt kök som standard. Vitvaror från Siemens. Bänkskiva i kompositsten inkl. stänkskydd cirka 20 cm.
FörvaringGarderober, linneskåp i vitt, extra högra.
BadrumKommod, spegel och duschväggar, handdukstork från Svedbergs. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vitt kakel på vägg och grå klinker på golv.

Teknisk beskrivning

GrundläggningBetong
StommeRegelstomme av betong
BalkongBetong
UteplatsMarksten
FasadPuts
MellanbjälklagBetong
YttertakPlåt
Lägenhetsskiljande väggarBetong och gips
FörrådEget förråd i källarplan
CykelparkeringCykelplatser utomhus och i källarplan
Parkering13 st, varav 1 HCP

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.

Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter