Centralt boende

Centralt boende

Med närhet till allt

Till projekthemsida

Compact Living

Stallbacken Compact Living är det prisvärda boendet för dig som vill bo i en nyproducerad hyreslägenhet med en attraktiv månadsavgift och som dessutom vill ha nära till allt

På centrumnära Druvefors, alldeles invid parken Druvkilen, kommer Cernera uppföra 29 välplanerade smålägenheter om 35 kvm vardera.

Lägenheterna kommer att hålla hög standard och samtliga har fransk balkong i västerläge samt entrébalkong i österläge. Huset innehåller, entréhall, cykelrum och lägenhetsförråd.

Fastigheten är såld till Birger Bostad (tidigare SHH)

Fakta

AdressDruveforsvägen 31, Borås
Antal bostäder29 bostäder
Rum1 rok
Boarea35 kvm
BoendeformLägenhet
UpplåtelseformHyresrätt

Om Stallbacken

Byggnaden är centralt belägen och på ett bekvämt gångavstånd har man tillgång till större mataffärer, systembolag, apotek och shopping. Ta en kort promenad eller en snabb cykeltur in till centrum, efter några minuter når du såväl Södra Torget som Borås Resecentrum.

Promenera i Stadsparken, fika på Sandwalls Plats eller besök din favoritrestaurang, teater och bio eller träna på ditt favoritgym – allt på behändigt avstånd från din bostad. Druvefors erbjuder även närhet till skog och mark, exempelvis Druveforskullen med sin härliga lövskogsbeklädnad.

Eftersom lägenheten är genomgående kommer ljuset in från två håll vilket ger en ljus, luftig och inbjudande atmosfär. Lägenheterna har en öppen planlösning och från det kombinerade kök/ vardagsrummet har du utsikt från den franska balkongen med dubbeldörrar. I den östra delen av lägenheten finns en avgränsad yta med sovalkov, som har plats för en 1,60 säng, och kök som är komplett med allt man behöver på liten yta; spis, kombinerad kyl och frys samt köksfläkt. Det finns dessutom gott om utrymme för ett köksbord som fungerar lika bra till härliga måltider som till studier eller arbete. I källarplan finns ett förråd till varje lägenhet och tvättstuga med digitalt bokningssystem.

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.

Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter