Hela Borås från ditt vardagsrum

Hela Borås från ditt vardagsrum

Med hänförande vyer och cityliv inpå knuten

Till projekthemsida

Pallas Tower – Bostadsrätter med Borås bästa utsikt?

I Pallashuset mitt i Borås står ett modernt köpcentrum klart, kompletterat med 40 spännande takbostäder – Pallas Roof. Samtidigt pågår arbetet med den intilliggande tornbyggnaden – Pallas Tower – som med 27 våningar och cirka 102 bostäder blir en imponerande profilbyggnad för hela Borås.

Pallas Tower ritas av en välkänd svensk arkitektbyrå, Erséus Arkitekter, och lägenheterna anpassas till ett modernt helhetstänkande där funktion, material och utsikt är självklara och viktiga delar.

Lägenheterna planeras för att maximera utsikten över Borås centrala delar, Viskan och Stadsparken, som ligger alldeles intill. De fina vyerna och närheten till vatten, grönska och himmel är tillsammans med det unikt centrala läget och bra parkeringsmöjligheter i Pallas eget parkeringshus är några av de starkaste skälen till att flytta till.

Fakta

AdressLilla Brogatan 6, Borås
Antal bostäder102 bostäder
BoendeformLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
HissJa

Visningar

Inga visningar är planerade. Kontakta mäklare för ytterligare information.

Kontakt mäklare

Kontakt Cernera

Felix Smith Felix Smith
Projektutvecklare
Cernera
Mobil: 073-821 01 21
felix.smith@cernera.se

Om Centrum

Shopping, träning, kultur och nya intryck. Att bo mitt i stan har sina fördelar. Från Hugin har du nära till det mesta och kan lösa vardagslivets ärenden enkelt och bekvämt.

Köp en fredagsbukett, hämta ut skorna hos skomakaren och kolla in nyheterna i stans butiker. Ge dig själv nya intryck. Borås konstmuseum, Textilmuseet och Stadsteatern ligger bara några minuter bort. Eller lyft blicken mot stadens street art.

Prova en ny träningsform. Från Pallas Tower har du nära till många av stans gym-och träningsanläggningar. Eller varför inte en löptur i Annelundsparken?

När du bor mitt i city är restaurangerna alltid nära. Populära Sandwalls plats är bara en kort promenad bort.

Kort fakta

Status planarbeteAntaget
ArkitekterErséus Arkitekter
ÄgarförhållandeCernera 50%, Järngrinden 50%