Lunden

På gångavstånd från centrum ligger Lunden med ca. 120 moderna bostäder som utgör ett eget litet stadsnära kvarter. På området kommer det också uppföras en förskola. Husen ritas av den framstående arkitektbyrån Dreem Arkitekter.

Trots sin centrala placering har du naturen nära inpå knuten – Lunden Bergsäter är omgärdat av grönska och här finns trevliga promenadstråk. Du tar dig dessutom enkelt till de stora riksvägarnas påfarter. De välplanerade lägenheterna varierar i storlek, från 1 rok till 5 rok.

Byggnaderna är energieffektiva och vi har valt gedigna och beprövade material. Alla lägenheter får antingen generösa balkonger eller en härlig uteplats i markplan. Kvarterets innergård skapar en privat och ombonad sfär för barnen på förskolan och för de boende i husen. Lämna på förskolan i bottenplan och promenera eller ta cykeln till jobbet. Bättre kan det inte bli.

Hyresrätterna förvaltas idag av Birger Bostad.

Till BRF-hemsida

Fakta

AdressBackadalsstigen 3, Borås
Antal bostäder120 bostäder
Rum1-5 rok
Boarea34,6 – 97,9 kvm
BoendeformLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt/Hyresrätt
HissJa

Visningar

Projektet slutsålt.

Kontakt mäklare

Martin Strömberg, mäklare ERA Garnisonen Martin Strömberg
Mäklare
ERA Garnisonen
Mobil: 070-810 82 44
martin.stromberg@erasweden.com

Kontakt Cernera

Felix Smith Felix Smith
Projektutvecklare
Cernera
Mobil: 073-821 01 21
felix.smith@cernera.se
Ett av husen i projektet Lunden. 5 våningar högt hus i grått. Planteringar framför huset och människor rör sig på gårdsplanen utanför. Blå himmel och eftermiddagsljus. Visualiseringsbild.

Bostadsbeskrivning

När du köper en ny bostad är det många beslut som ska tas, stora som små. Det finns även en hel del detaljer som är värda att tänka ett extra varv kring, inte minst när det gäller planlösningen. I Lunden på Bergsäter har våra arkitekter fokuserat på ljus och rymd för att skapa luftiga rum oavsett storlek på lägenhet.

Planlösningarna är moderna med öppna ytor mellan kök och vardagsrum som bjuder in till gemenskap. Denna typ av planlösning har länge varit en inredningstrend världen över då fördelarna är många samtidigt som det skapar stora ytor som är lätta att överblicka. Laga mat i köket och prata samtidigt med vännerna som njuter av ett glas i soffan eller håll koll på barnen som leker i utrymmet mellan kök och vardagsrum.