Byttorpslund – Planerade bostadsrätter

På populära och familjevänliga Byttorp planerar Cernera för omkring 50 nya lägenheter i varierande storlekar. Projektet är präglat av områdets trädgårdskaraktär med fristående flerbostadshus, detaljrikedom och kulörschema.

Byttorpslund har en bred målgrupp, där vi lägger vikt på förutsättningar för ett bra socialt samspel. Närhet till skola och förskolor, matbutiker, natur och kommunikationer med Borås centrum bara några minuter bort.

Projektstatus: Erhållet planbesked. Färdig detaljplan om ca 3-5 år.

Fakta

AdressRibbingsgatan 32, Borås
Antal bostäderca 50 bostäder
Rum1 – 5 rok
BoendeformLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
HissJa
MiljömärktJa

Visningar

Inga visningar planerade än, så länge kan du anmäla ditt intresse i formuläret nedan.

Kontakt mäklare

Kontakt Cernera

Felix Smith Felix Smith
Projektutvecklare
Cernera
Mobil: 073-821 01 21
felix.smith@cernera.se
Kolbränningen/Byttorpssjöns gångstig utmed vattnet, en trevlig och välbesökt oas i närheten.

Om Byttorp

På Byttorp finns det mesta på bekvämt cykelavstånd. Borås centrum och Knalleland ligger bara några minuter bort och Byttorpssjön med egen badplats, fiskebryggor och motionsspår finns inom nära räckhåll.

På Byttorp är allt nära! Många av husen i området är villor byggda i början av 1900-talet och här finns också flerbostadshus, många från 1950-talet. Närheten till centrum, områdets charmiga karaktär och de gröna omgivningarna tilltalar många.

Matbutik ligger rakt över gatan, servicebutik nästan runt hörnet och en bit bort finns Rya Åsar med vandringsleder, naturstigar och flera fina utsiktsplatser. I närheten har du även Ramnasjön med sin vackra park, fågelkoloni, Borås museum och fina picknickmöjligheter.

Intill huset finns även busshållplats och direkt förbindelse till utbyggda cykelvägar. Förskolor, skolor, fritidsaktiviteter och all annan kommunal service finns bara några stenkast bort.

 

Kort fakta

Buss till centrum5 min
Cykel till centrum6 min
Cykel till Knalleland8 min
Matvarubutik100 m
Pizzeria300 m

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.

Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter