Berwald

I en av Borås mest attraktiva och snabbast växande stadsdelar, Hestra, ligger området Berwald – 24 moderna bostadsrätter i form av radhus, parradhus och villor.

Här bor du nära stan och alla aktiviteter, samtidigt som du har natur, frisk luft och skog alldeles inpå knuten. Du har också nära till förskolor och skolor – och till Göteborg.

Berwald Hestra är ett nytt, grönt och omfamnande område för ett aktivt liv. Det är  också en plats för dig som gillar design, komfort och en modern känsla. Ett skönt boende att längta och komma hem till.

Bostädernas storlek varierar och alla håller hög kvalitet i material, detaljer och funktion. Inredningen har genomgående en hög standard och självklart har du stora möjligheter att själv påverka val av material och utrustning.

Fakta

AdressValthornsgatan 15, Borås
Antal bostäder24 bostäder
Rum3 – 6 rok
Boarea92 – 126 kvm
BoendeformRadhus/parradhus/villa
UpplåtelseformBostadsrätt

Visningar

Projektet slutsålt.

Kontakt mäklare

Carolina Walker
Mäklare
Fastighetsbyrån
Mobil: 070-962 27 00
carolina.walker@fastighetsbyran.se

Kontakt Cernera

Felix Smith Felix Smith
Projektutvecklare
Cernera
Mobil: 073-821 01 21
felix.smith@cernera.se

Bostadsbeskrivning

Husen är orienterade för att maximera siktlinjerna i nordsydlig riktning och samtidigt skapa en varierad gatubild. Varje husgrupp är samlad kring en gårdsgata med en infart från Valthornsgatan.

Publikt mot gatan, privat mot trädgården

Husens entréer vetter mot gårdsgatorna. Här är hastigheten låg och det finns plats för grannskapsfesten, fotbollsspelet och hejandet på morgonen. Orienterat mot skogspartierna och omgivningen finns den privata trädgården och den franska balkongen.

Enkel och gedigen karaktär

Arkitekturen präglas av rena linjer och robusta material. Husen byggs av träregelstommar och kläs i cederspån, ett miljövänligt material som håller i generationer. Så mycket exponerat trä som möjligt ger ett gott inneklimat och ger ett varmt och modernt intryck.