Fasadbild av Pallashuset i Borås

Aspia flyttar in i Pallas

Aspia blir ny hyresgäst i populära Pallas Office med en kontorsyta på 575 kvm fördelat på två våningar. Anpassningen av lokalerna har dragit igång och inom kort är det dags för inflyttning. I Pallas som samägs av Cernera och Järngrinden finns utöver butiker, restaurang, parkeringsgarage och bostäder även mycket attraktiva kontorslokaler i centrala Borås. Sedan tidigare finns välkända företag som Järngrinden, Woocode och TF Bank i fastigheten.

– Kontorslokalerna är väldigt moderna och hela fastigheten är en inspiration i sig. Det centrala läget ger oss unika möjligheter både för medarbetare och kunder. Vi vill vara lättillgängliga och att vi dessutom har parkering utanför dörren och kollektivtrafik runt hörnet gjorde valet av lokal väldigt enkelt, säger Lucas Flysjö, Aspia.

Cernera och Järngrinden har redan påbörjat utformningen av lokalerna enligt Aspias önskemål. Ett arbete som står klart i början på nästa år. Visionen är att skapa en trendig arbetsplats där kreativiteten ska främjas och medarbetarna trivas.

– Lokalen optimeras just nu efter våra behov och vi har varit högst delaktiga i besluten. Kontorsytan är fördelad på två plan, vilket är perfekt för oss. Friheten att kunna påverka slutresultatet är något vi värderar högt och vi är otroligt förväntansfulla inför inflyttningen, säger Fredrik Mansén, Aspia.

För Cernera och Järngrinden är det en självklarhet att optimera och anpassa lokaler utefter verksamhet och önskemål.

– För oss är det viktigt att våra hyresgäster får vad de efterfrågar. Man spenderar en stor del av dagen på arbetsplatsen, vilket gör att en kontorslokal måste kännas som ett andra hem. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda en modern lösning som passar Aspia, mitt i centrala Borås, och vi ser fram emot att Aspia flyttar in, säger Lars Angwald, vd för Cernera.