Ännu fler erfarna projektledare till snabbväxande fastighetsbolag

Cernera är ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag. Under kommande år ska vi växa och tillsammans gå från lokal fastighetsförvaltare till att bli en nationell fastighetsutvecklare. 

Vi har på kort tid framgångsrikt vunnit ett antal markanvisningar och har många intressanta projekt i vår projektportfölj. I våras utökade vi vår projektavdelning med två nya projektledare och nu letar vi efter ytterligare två.

Du kommer att ha ansvar för ett antal bostadsprojekt från färdig detaljplan till slutbesiktning och överlämning. Vi lägger stor vikt vid att du har förmåga att självständigt driva flera parallella projekt i olika skeden från början till slut. 

Du blir projektens ansikte utåt gentemot myndigheter, konsulter och entreprenörer och ansvarar för att genomföra projekten utifrån investeringsbeslut och utformning. Du säkerställer ett väl fungerande samarbete mellan samtliga inblandade parter.

Du arbetar nära övriga personer i projektorganisationen. Arbetet leds av projektchefen som stöttar dig i ditt arbete tillsammans med arkitekt, affärsutvecklare, försäljning och marknadsföring.

Ditt dagliga arbete kommer bland annat innebära att du:

  • Samordnar och tar ansvar för upprättande av system- och bygglovshandlingar
  • Upphandlar och samordnar entreprenörer och konsulter
  • Medverkar och vid behov projektleder i idéstadiet
  • Utvecklar processer och arbetssätt i projekten
  • Byggleder våra pågående entreprenader alternativt samordnar extern byggledning 
  • Överlämnar till slutkund eller förvaltning
  • Samordnar upprättande av BRF

Vem är du:

Vi tror att du redan idag arbetar som projektutvecklare eller projektledare och förutsätter att du har erfarenhet av projektering samt projektledning av nyproducerade bostäder. Du har erfarenhet av bygglovsprocessen, förhandling och upphandling. Meriterande är kunskap kring energi och installationsteknik för fastigheter. Önskvärt är att du har en högskoleutbildning inom samhällsplanering, bygg eller motsvarande.

Som person söker vi en lagspelare som kan arbeta självständigt men som förstår vikten av ett fungerande team. Du skall vara nätverkande och relationsskapande då detta är grunden i att starta och driva projekt. I lagarbetet är det viktigt med samarbete, god kommunikation och ett lösningsorienterat sinne utan att kompromissa på struktur eller dokumentation. Förmågan att driva projekten framåt utifrån de uppsatta målen är din primära drivkraft och förmåga. 

Vi erbjuder:

En central roll i ett snabbväxande fastighetsbolag. Du kommer in i ett skede där du får vara med och involverad i att utveckla samt utforma den nya organisationen. Vi har en stark entreprenörsanda och är en jämställd arbetsplats. Vi vill att vårt arbete ska leda till ett mer hållbart samhälle och i detta arbete är du och dina kollegor en självklar kugge. Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter såväl som trevliga kollegor som gärna ses på en AW då och då. Möjlighet till distansarbete hör till den moderna arbetsplatsen, men de allra flesta av oss föredrar att jobba på plats på vad som kan vara Sveriges vackraste kontor. Vi har en rad förmåner och försäkringar som våra anställda uppskattar.

Din arbetsplats blir vårt huvudkontor mitt på Stora Torget i Borås. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och sista dagen att söka är 8 okt. Urval sker löpande.

Frågor kring tjänsten ställs till rekryterande chef, Vladimir Stanoev, eller vår HR-chef Ann-Helen Segota. Ansökan skickas till jobb@cernera.se.

Vi på Cernera jobbar med något av det viktigaste i människors liv – platserna där vi bor och platserna där vi arbetar. Det är här vi spenderar nästan all vår tid. Därför är det vår viktigaste uppgift att utveckla fastigheter där vi ger människor och företag förutsättningarna att nå sin fulla potential. Platser där de kan blomstra. 

Kontakt
Vladimir Stanoev
Chef projektutveckling
Telefon: 033-722 12 34
Vladimir Stanoev
Kontakt
Ann-Helen Segota
HR- och Hållbarhetschef
Telefon: 033-722 11 23