2018-10-23

"Vi kände direkt att de här lokalerna är något för oss"

I K elva-huset i på Katrinedal i Borås flyttar om några veckor ÅF in i helt nyrenoverade lokaler. Just nu planeras och byggs det för fullt i de 670 kvm stora lokalerna. Det kommer att bli öppna kontor i landskapsform och moderna konferensutrymmen.  

-       Vi kände direkt att de här lokalerna är något för oss. Vi växer och blir fler och är i behov av mer plats. Vi är ett 30-tal personer nu och här kan vi sitta många personer utan att det blir trångt. När vi först kom hit och tittade bestod största delen av ytan av kontor. Vi insåg att vi kunde riva väggar för att få bra, öppna ytor här, säger Joakim Tornberg, affärsutvecklare på ÅF i Borås.  

-       Ljusinsläppet är stort redan från början men vi kommer även att sätta in glaspartier för att få ännu mer ljus och rymd samtidigt som vi får avgränsade partier. Vi kommer att inreda två tysta rum för att ge möjlighet för personalen att gå undan och ta en paus. Utöver ett stort befintligt konferensrum gör vi också om två av de tidigare största kontoren till konferensrum. Också köket och lunchrummet får ett lyft.

-       Cernera är väldigt tillmötesgående och flexibla, de har kommit med mycket inspel under resans gång. Samarbetet har flutit på bra, det har varit en kreativ process. 

Joakim Tornberg framhåller också att husets läge i stan är en avgörande faktor för valet av lokaler. 

 Katrinedal ligger bra till för de medarbetare som pendlar att ta sig hit och parkeringsmöjligheterna direkt utanför är många. Det tar bara några minuter att gå till stans lunchrestauranger och resecentrum.

Äldre nyheter

2018-10-19

Carlsteins ny hyresgäst i Näckrosen

I början av december flyttar klädgrossisten Carlsteins sitt kontor till Cerneras fastighet Näckrosen på Katrinedal. Lagret kommer fortsatt att finnas kvar i de nuvarande lokalerna...

Läs mer
2018-10-15

ÅF flyttar till K elva-huset

I mitten av november byter ÅF i Borås lokaler och flyttar till K elva-huset på Katrinedal. I de 670 kvm stora lokalerna blir det öppna kontor i landskapsform och moderna konfere...

Läs mer