2018-02-22

"Variation och utmaningar är det bästa med jobbet"

Hur är det att jobba på Cernera? Vi pratade med Alexandra Eckard som är tillvals-och inredningsansvarig för Cerneras bostadsprojekt.

Vad ingår i dina arbetsuppgifter?

- Jag jobbar med tillvalshantering och rumsbeskrivningar för våra bostadsköpare i vårt tillvalsprogram. Jag träffar våra leverantörer för att hålla koll på inredningssortimentet och se till att det är uppdaterat med senaste modellerna. I jobbet ingår också att i samarbete med marknadsavdelningen ta fram kommunikation till bostadsköparna. Jag redovisar även våra  projektfastigheter. 

Vad är det bästa med ditt jobb och vad gör att du trivs?

- Variation och utmaningar är det bästa med mitt jobb, att ständigt utvecklas. Det är roligt, utvecklande och varierande. Ingen dag är den andra lik och det gäller att vara snabb och effektivisera jobbet för att få allt att flyta ihop – det passar mig. Det är en trevlig arbetsplats med många härliga kollegor och våra nya fina lokaler är ju också ett stort plus i kanten. Det är alltid kul att gå till en arbetsplats med trevlig interiör. Läget mitt i centrum som gör att jag kan gå till och från jobbet är självklart också en fördel.

Äldre nyheter

2018-02-22

Flera nya hyresgäster under februari

Under februari har Cernera tecknat flera nya hyresgästavtal. Vi är glada över att välkomna följande hyresgäster: - Webbyrån Toxic som flyttat in Minerva på L...

Läs mer
2018-02-20

Cernera förvärvar fastighet i Villastaden, Borås

Cernera utökar sitt fastighetsbestånd genom förvärv av fastigheten Svanen 6 i Borås. Svanen 6 ligger i ett attraktivt område i Villastaden, på Sturegatan 52, ...

Läs mer