2017-07-06

Stars & Stripes öppnar restaurang i Pallashuset

Nu är det klart att restaurangen och sportsbaren Stars & Stripes flyttar in i nya lokaler i Pallashuset mitt i Borås. Ytan är på totalt 575 kvm i två plan och vetter mot Hallbergsplatsen och Lilla Brogatan. Inflyttning planeras till den 1 november 2017.

Stars & Stripes är en sportsbar i premiumsegmentet som satsat på bra råvaror, en unik miljö och det senaste i teknik. Förutom en bred målgrupp som gästunderlag har man även familjer i fokus med ett eget barnkoncept som kallas Humlans hörna.

- Läget i Pallashuset är idealiskt för oss och passar vårt koncept perfekt. De rymliga lokalerna ger stora möjligheter att skapa en restaurang utöver det vanliga. Vi tror att vi kommer att attrahera många olika målgrupper, säger Ramzi El Amri, franchisetagare för den nya restaurangen.

Även fastighetsägarna är nöjda med beslutet.

- Vår ambition är att utveckla Hallbergsplatsen ytterligare och det känns därför roligt få att välkomna en restaurang som Stars & Stripes i Pallashuset, säger Lars Angwald, vd på Cernera.

- Fler matställen i centrum bidrar till en levande stadskärna och vi gläds åt att ytterligare en restaurang väljer att öppna i Pallashuset, säger Patrik Ivarson, vd på Järngrinden.

Äldre nyheter

2017-07-04

Cerneras planer för Sandviken i Östersund tar form

I mars i år förvärvade Cernera 72 000 kvadratmeter mark i området Sandviken i Annerstaden, som ska bli en ny stadsdel med 450 bostäder av blandad bebyggelse. Skissförsl...

Läs mer
2017-07-04

Detaljplanen för Pallas Tower är klar

Borås Tidning skrev i helgen om att detaljplanen för Pallas Tower nu har godkänts av samhällsbyggnadsnämnden. Här kan du läsa ett utdrag från artikeln:&n...

Läs mer