2017-12-15

Rum för framgångsrikt arbete

I Cerneras kontorshotell K7 Community på Katrinedal i Borås har rekryteringsföretaget PS Partner nyligen etablerat nytt kontor. Vi träffade Katarina Czudowska, CEO på Boråskontoret.

- Vi  startade vår verksamhet PS Partner i Göteborg för sju år sedan och nyligen etablerade vi oss i Borås. Vi jobbar med rekrytering, search och bemannings- och konsulttjänster nära våra kunder. Viktigt för oss är att vara personliga och professionella, nära våra kunder. Vi följer den senaste digitala utvecklingen och är aktiva i sociala medier.

- Det här kontorshotellet känns som det naturliga valet. Det är ljust, det är fräscht och lagom i storlek. Jag fastnade snabbt för den här lokalen och kunde flytta in med kort varsel.

- Jag kan rekommendera både mindre företag och företag som har för avsikt att växa att välja att arbeta i kontorshotell. Här har jag tillgång till både konferensrum och intervjurum och det är smidigt att allt ingår i en fast månadskostnad, baserad på den yta jag hyr. Man kan fokusera på att bara komma hit och jobba och det är skönt att ha en trevlig arbetsmiljö när kunder kommer på besök.

- Det betyder också mycket att ha andra trevliga hyresgäster i närheten, att till exempel ta en kaffe ihop med och utbyta erfarenheter.

PS Partners mål är att vara en långsiktig partner i kundens affärs-och organisationsutveckling genom att erbjuda kompetens inom entreprenörskap, personal och ledarskap.

Äldre nyheter

2017-12-11

Ny adress för Cernera och Uddetorp Invest

Den 15 december byter Cernera adress och flyttar huvudkontoret till fastigheten Merkurius på Stora Torget mitt i Borås. Flytten gör vi tillsammans med Uddetorp Invest, koncernen vi in...

Läs mer
2017-12-05

Inbjudan till glöggmingel hos Fastighetsbyrån

I skrivande stund är 42 procent av bostäderna i brf Berwald på Hestra i Borås sålda. Några parradhus finns fortfarande kvar - under rubriken "bostadsväljare p&ar...

Läs mer