2019-03-01

Trädgårdsstaden Hestra först med nytt sophanteringssystem

Att hantera sopor ska vara enkelt också för dig som bor i flerfamiljshus! Trädgårdsstaden Hestra är först i Borås med kvartersnära insamlingssystem som kan hantera tio sorters avfall - ett samarbete mellan Cernera, Mjöbäcks Entreprenad och Borås Energi & Miljö.

Trädgårdsstaden Hestra förses med åtta nya underjordsbehållare samt två separata insamlingsbehållare för batterier och ljuskällor. Yotalt blir det tio olika sorters avfall - matavfall (svart påse), brännbart restavfall (vit påse), pappers-, plast- och metallförpackningar, ofärgat och färgat glas, tidningar samt batterier och ljuskällor. Insamlingssystemet är ett robust och välprövat system med hög kundnöjdhet. 

Den 12 mars kl 14 blir det invigning! Läs mer på borasem.se under Avfall och återvinning. 

Äldre nyheter

2019-02-22

Sista bostaden i Brf Berwald såld

24 bostäder har fått nya ägare! I veckan såldes den sista bostaden i Brf Berwald på Hestra i Borås. Vi ser fram emot att se området växa fram och bli helt ...

Läs mer
2019-01-30

Lyckad skidfest i Ulricehamn

Fantastisk stämning, glada människor och många spännande lopp har FIS Cross-Country World Cup i Ulricehamn bjudit på i helgen. Som stolt sponsor tackar vi alla som följ...

Läs mer

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.