2018-11-27

Lorensberg 3 växer fram

Det byggs för fullt i Lorensberg 3 på Varbergsvägen 32 i Borås, strax sydväst om stadskärnan. Inflyttning är planerad till januari 2020. 

I området, som ligger centralt nära till det mesta, kommer två tegelhus med totalt  27 lägenheter i olika utföranden att växa fram. Det blir allt från tvåor till fyror. Just nu gjuts bottenplattan på hus A och väggar på hus B. 

Varje lägenhet har rymlig balkong i soligt läge med plats för frukostkaffet och kompisträffen. Mot insidan har huset utsikt mot en grönskande innergård med blommande träd och buskar. Det blir ett boende som passar både unga och äldre.  

Området ligger lugnt men ändå citynära med shopping, restauranger, nöjen och sköna promenader inom nära räckhåll. På fem minuter med cykel når du Sandwalls plats och Stadsparken. På sju minuter når du högskolan. 

Lorensberg 3 är ett samarbetsprojekt mellan Cernera, MPB Invest & Förvaltning, Byggrådet Invest och Fastighetsbyrån.

I dagsläget finns ett fåtal lägenheter kvar till försäljning. Läs mer och anmäl intresse på lorensbergboras.se – där hittar du även hittar bostadsväljare med planlösning och prisuppgifter för de lediga lägenheterna. Har du frågor? Kontakta carolina.walker@fastighetsbyran.se.

Äldre nyheter

2018-11-21

30 procent av bostäderna i Vyn sålda första dagen

Stort tack till alla som kom till säljstarten av Vyn hos Cernera i torsdags! 12 bokningsavtal tecknades på plats, vilket innebär att cirka 30 procent av bostäderna redan &aum...

Läs mer
2018-11-14

Cernera hyr ut till Hejco K7 på Katrinedal

I april nästa år byter Hejco lokaler och flyttar sitt kontor till Cerneras fastighet K7 på Katrinedal. De nya lokalerna med en yta på närmare 500 kvm renoveras just nu och ...

Läs mer