2017-08-30

Hyresgästintervju - Nõberu of Sweden

Cerneras kontorshotell K7 Community på Katrinedal i Borås växer. Under sommaren har lokalerna byggts ut med ytterligare fyra kontor. Ett av företagen som valt att ha sin verksamhet i kontorshotellet är Nõberu of Sweden, ett snabbväxande företag inom manlig skönhetsvård. De båda delägarna, Iman Khalaf, vd, och Johan Lindell, brand manager, tog beslut om flytt i höstas när de började bli trångbodda i de tidigare lokalerna.

Hur är det att jobba i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö?

- Vi gillar idén med kontoret som en mötesplats där vi kan knyta nya affärskontakter och öppna för nya samarbeten. Det ger både kreativitet och effektivitet. Det är också ett bekvämt sätt att jobba. Allt man kan tänkas behöva på ett kontor finns nära tillhands.

Varför valde ni K7 Community?

- För oss var det viktigt att själva kunna påverka utformningen av vårt kontor, från teknik och funktioner till inredning och färgsättning. Det fick vi möjlighet till här - med proffsig hjälp har vi fått det precis som vi vill ha det. Vi tilltalades också av konceptet. Det är ett smart och prisvärt alternativ.

Äldre nyheter

2017-08-21

Widerlöv & Co mäklare för etapp 3 i Rosendal

Vi är mycket nöjda med att kunna presentera Winderlöv & Co som fastighetsmäklare i vårt nya projekt i Rosendal, Uppsala. Vi tackar också för de fina orden...

Läs mer
2017-07-06

Stars & Stripes öppnar restaurang i Pallashuset

Nu är det klart att restaurangen och sportsbaren Stars & Stripes flyttar in i nya lokaler i Pallashuset mitt i Borås. Ytan är på totalt 575 kvm i två plan och vetter mo...

Läs mer