2019-04-11

Husen växer fram på Lorensberg

Våren är här, knopparna på träden börjar slå ut och husen växer fram på Lorensberg! De övre våningsplanen är i full gång med att platsgjutas och vi påbörjar nu murningen av väggarna. Byggarbetet går helt enligt tidsplanen och båda huskropparna förväntas ha tak i början av sommaren.

Lorensberg är ett lugnt område med närhet till både stadskärnan och naturområde. Gillar du stadsliv eller sköna promenader i naturen så finner du det här. I skrivande stund finns det endast tre lägenheter kvar till försäljning. Läs mer på lorensbergboras.se.

Äldre nyheter

2019-03-01

Trädgårdsstaden Hestra först med nytt sophanteringssystem

Att hantera sopor ska vara enkelt också för dig som bor i flerfamiljshus! Trädgårdsstaden Hestra är först i Borås med kvartersnära insamlingssystem som kan h...

Läs mer
2019-02-22

Sista bostaden i Brf Berwald såld

24 bostäder har fått nya ägare! I veckan såldes den sista bostaden i Brf Berwald på Hestra i Borås. Vi ser fram emot att se området växa fram och bli helt ...

Läs mer

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.