2017-11-20

Hur går ett tillvalsmöte till?

En av de roligaste sakerna med att köpa ny bostad är att välja inredning. Så här går tillvalsprocessen till! 

Inredningskatalog

På första informationsmötet innan säljstarten får du en inredningskatalog, så redan då har du möjlighet att börja fundera över hur du vill att din nya lägenhet kan se ut. Du får också tillgång till den digitalt i pfd-format.

Showroom-kväll

Några veckor innan det är dags att göra din beställning av inredning bjuder vi in till en mingelkväll i vårt showroom. Du får titta på inredning och vi går igenom standarden i din nya bostad och de vilka tillval som finns att göra. Du får även chansen att träffa och mingla med dina nya grannar.

Inredningsmöte

På mötet med vår inredningsansvarige går ni i lugn och ro igenom tillvalsmöjligheterna för din lägenhet och du får vägledning och smakråd om du vill. Inredningsmötet är frivilligt – vill du inte välja tillval blir din inredning utifrån Cerneras standard för lägenheten.

Kontroll av din beställning

Efter inredningsmötet får du bekräftelse av dina tillval hemskickade. Du läser igenom bekräftelsen, kontrollerar så att allt stämmer, undertecknar och returnerar till den.

Betalningsvillkor

Vanligtvis ska betalningen av dina tillval vara gjord en månad innan inflyttning.

Äldre nyheter

2017-11-01

Informationsmöte och säljstart för sista etappen i Trädgårdsstaden Hestra

Nu närmar sig försäljning av fjärde och sista etappen i Trädgårdsstaden Hestra. Den 14 november kl 17.30-18.30 hålls informationsmöte i Swedbank Sjuhära...

Läs mer
2017-11-01

Markvisning av Berwald den 12 november

Söndagen den 12 november kl 13.00 – 14.00 är det dags för markvisning i natursköna omgivningar på Hestra där Berwald ska byggas. Alla intresserade är väl...

Läs mer