2019-07-15

Hejcos resa från tom lokal till färdigt kontor

I företagshuset K7 på Katrinedal har Hejco sitt Boråskontor. Vi träffade Sofia Wackling, som är marknadschef, för att prata lite om resan från tom lokal till färdigt kontor.

- Vi kom hit tillsammans med Cernera och det var en helt rå lokal, men vi såg ändå potentialen med ljusinsläpp från båda sidor och möjligheten att faktiskt tillsammans kunna skapa en kontorsyta som skulle vara precis anpassade för våra behov.

För Hejco var läget viktigt när dem påbörjade letandet efter sin nya lokal.

- Vi ville ha någonring som var lättillgängligt, hyfsat nära centrum, och med goda parkeringsmöjligheter för både personal och kunder.

I drygt 60 år har Hejco designat, utvecklat och tillverkat arbetskläder för alla de människor som arbetar med att ta hand om andra. Det började 1954 i Hyssna utanför Borås med ambitionen att skapa arbetskläder med god kvalité och funktion. Kläder som skulle förbättra arbetslivet för alla yrkesgrupper inom vård och omsorg, dental, städa, hotell, restaurang och kök.

Äldre nyheter

2019-07-10

Vi gör plats för Vyn på Bergdalen

Nu har rivningen av nuvarande fastigheter påbörjats för att göra plats för Vyn på Bergdalen! Ett stort steg i ett fantastiskt roligt projekt! Marken förbereds f&ou...

Läs mer
2019-07-05

Sommar 2019

Vi på Cernera önskar en riktigt härlig sommar! Mellan vecka 29-30 har vi semesterstängt på kontoret och är tillbaka igen den 29 Juli. Under tiden kan du spana in v&arin...

Läs mer