2018-10-09

"Här kommer jag att trivas"

Vi pratade med Foroogh Joobin som köpt radhus i vårt nya område Berwald på Hestra.

Vad tycker du om området? 

-       Jag tycker läget är perfekt - nära naturen med frisk luft, nära sjö och promenadområden, samtidigt är det nära stan, där jag jobbar. Busshållplatsen ligger alldeles intill området och bussarna går ofta så det är smidigt att ta sig till stan även för den som inte har tillgång till bil. Jag är uppväxt på Hestra och har alltid trivts i området så det känns rätt att flytta ”tillbaka”. 

-       Att området är barnvänligt är också en fördel. Det kommer att vara lugnt med biltrafik och man behöver inte vara orolig när barnen är ute och leker eller cyklar. Jag tror att min dotter kommer att få många nya kompisar i området.  

Vad gillar du med bostäderna?

-       Jag tycker om planlösningen på bostäderna, inredningen är stilren och jag gillar husens utförande i cederträ. Planlösningen i två plan känns öppen och luftig men även möjligheter till lugn och ro när man vill. Här kommer att finnas gott om plats för mig och min dotter och även att bjuda hem släkt och vänner.

 

Foroogh Joobin driver skönhetssalongen Chic Lady på Västerlånggatan i Borås. 

Äldre nyheter

2018-10-05

ERA mäklare i vårt bostadsprojekt Vyn

Nu är det klart att ERA Garnisonen kommer att ansvara för förmedlingen av lägenheterna i vårt bostadsprojekt Vyn på Bergdalen i Borås. Vi ser mycket fram emo...

Läs mer
2018-10-03

Cernera rekryterar arkitekt

Cernera rekryterar Andreas Pehrson som arkitekt i syfte att ytterligare höja kompetensen i den starkt expanderande verksamheten.  I sin roll kommer Andreas Pehrson att ha det övergripa...

Läs mer