2017-12-05

Inbjudan till glöggmingel hos Fastighetsbyrån

I skrivande stund är 42 procent av bostäderna i brf Berwald på Hestra i Borås sålda. Några parradhus finns fortfarande kvar - under rubriken "bostadsväljare på www.berwaldboras.se hittar du mer information om vilka. Du ser också priser, månadskostnader och annat värt att veta.

Torsdagen den 14 december kl 17.30-18.30 bjuder vi på glögg* och lussefika. Vi berättar förstås också mer om brf Berwald, bostäderna och området. Platsen är Fastighetsbyråns lokaler på Allégatan 59 i Borås, våning 3. Anmälan görs till carolina.walker@fastighetsbyran.se senast den 13 december.

*Självklart erbjuder vi även alkoholfritt alternativ.

Välkommen!

I Berwald bor du bekvämt med öppen planlösning, stort ljusinsläpp och massor av plats för umgänge, lek och avkoppling. Mer information om bostäderna hittar du på www.berwaldboras.se.

På grund av stor efterfrågan på radhus i området "gör vi om" de tidigare presenterade parvillorna till parradhus - lika smart planlösning men med något mindre boarea – 92 kvm istället för 96 kvm - och därmed lägre pris.
Priset kommer att vara 2 595 000 kr och månadskostnaden 4 996 kr. Den ungefärliga driftskostnaden som tillkommer för invändig el, värme och vatten har vi beräknat till cirka 1 350 kr/mån.

Äldre nyheter

2017-11-23

"Målet är egen försörjning för alla"

Iris är en rikstäckande utbildningsverksamhet med målet att hjälpa människor med funktionsnedsättning till arbete och egen försörjning. I Borås finns de ...

Läs mer
2017-11-20

Hur går ett tillvalsmöte till?

En av de roligaste sakerna med att köpa ny bostad är att välja inredning. Så här går tillvalsprocessen till!  Inredningskatalog På första informations...

Läs mer