2018-09-04

Första spadtaget på Berwald taget

Nu är första spadtaget taget vid nya området Berwald på Hestra! Lars Angwald, vd Cernera, Martin Falck, vd Fristad Bygg, Bo Smith, grundare Cernera och Morgan Hjalmarsson, Borås Stad syns på bilden.

Innan spadtaget togs berättade Fredrik Hjelm, stadsantikvarie och biträdande stadsarkitekt på Borås Stad, om utvecklingen av området.      

 

Efter ett långt och detaljerat planeringsarbete av området ser Cernera nu fram emot att byggnationen kan starta på allvar. 

– Vi har lagt energi på att analysera platsen, hur människor vill bo och inte minst addera klimatsmarta lösningar. Det känns fantastiskt kul att vi nu kommit så långt att vi kan börja bygga, säger Sebastian Brandt, entreprenadchef på Cernera. Tack alla medverkande för härlig stämning! Läs mer om projektet på www.berwaldboras.se.

Äldre nyheter

2018-08-31

Nu är vi igång på Lorensberg

Snart växer det nya området fram på Varbergsvägen 32. Vid årsskiftet 2019/2020 beräknas allt stå klart för inflyttning.   Under augusti och september ...

Läs mer
2018-08-27

Intresseanmälan för Vyn på Bergdalen öppen

I hjärtat av Bergdalen med planerar vi 43 lägenheter med generösa balkonger i soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Det blir ett inbjudande boende som passar sm&...

Läs mer