2018-12-13

"Ett idealiskt läge geografiskt"

I företagshuset K elva på Katrinedal finns Anticimex Boråskontor. Vi hälsade på i deras lokaler på fjärde våningen. Anders Skeppstedt, platschef, berättar:

-       Vi har funnits i de här lokalerna i tre år nu. En av anledningarna till bytet var att vi blev trångbodda i de förra lokalerna. Lagerlogistiken var också en avgörande faktor – tidigare hade vi lager på tre olika ställen i fastigheten. I de nuvarande lokalerna har vi helt andra möjligheter – vi har ett och samma lager på markplan. På plan fyra sitter vi i ljusa och trevliga kontorslokaler. Vi tycker läget på Katrinedal är extremt bra i Borås. Vi ligger i knutpunkten mellan Göteborg och Stockholm, Varberg och många delar av landet så det här är en geografiskt mycket bra placering för oss. 

-       Lokalerna är helt anpassade efter oss och våra förväntningar och behov. Tidigare var det ett enda helt utrymme, nu är det smart indelat med väggar och en hel del glasväggar som ger bra ljusinsläpp. Det finns möjlighet för medarbetarna med kundkontakt att stänga om sig för att kunna ha kundsamtal ostört. I lokalen finns också ett konferensrum med plats för upp till 25 personer så här kan vi samla hela personalen vid behov. Det är också en bra plats när vi håller hygien- och brandutbildningar som vi ofta gör. 

-       För teknikerna som ofta är ute på kunduppdrag och inte behöver en fast kontorsplats har vi skapat ett öppet landskap. Totalt sett har vi väldigt ändamålsenliga lokaler anpassade efter den verksamhet som vi bedriver. 

-       Vi trivs väldigt bra med Cernera som samarbetspartner. De problem och utmaningar som vi haft med andra fastighetsägare tidigare finns inte med Cernera. De är grymt snabba och hjälpsamma. Vi är riktigt nöjda. 

Anticimex verksamhet är inriktad på att skapa sunda, hälsosamma och hållbara miljöer åt både företag och privatpersoner genom förebyggande åtgärder och garanterad service, skyddar Anticimex kundens värden och skapar en långsiktig relation.

Det betyder att Anticimex säkrat industriers matproduktion, skyddar restauranger mot bakterier, hjälper företag att få ett bättre brandskydd och arbetsmiljö, förebygger fuktskador i alla slags bostäder och hjälper fastighetsägare att spara energi. 

Sedan 1934 har Anticimex gått från att vara ett svenskt familjeföretag till ett internationellt företag med omkring 4 000 anställda som finns i 17 länder. I Borås finns ett 25-tal anställda som jobbar med att förebygga och skydda. Våra tjänster ska lösa kundens behov med hjälp av bland annat inspektion/besiktning och garantier/försäkringar.

Äldre nyheter

2018-11-28

Cernera förvärvar markområde på Bergsäter

Cernera förvärvar 10 600 kvm mark på Bergsäter i Borås. Den föreslagna detaljplanen innehåller en byggrätt om cirka 12 000 kvm. Området ligger i e...

Läs mer
2018-11-27

Lorensberg 3 växer fram

Det byggs för fullt i Lorensberg 3 på Varbergsvägen 32 i Borås, strax sydväst om stadskärnan. Inflyttning är planerad till januari 2020.  I området, so...

Läs mer