2018-11-14

Cernera hyr ut till Hejco K7 på Katrinedal

I april nästa år byter Hejco lokaler och flyttar sitt kontor till Cerneras fastighet K7 på Katrinedal. De nya lokalerna med en yta på närmare 500 kvm renoveras just nu och anpassas till verksamheten.

- Vi letade efter en lokal med närhet till centrum och bra tillgänglighet. Här har vi fått båda delarna, säger Sofia Wackling, marknadschef på Hejco.

Lokalerna har renoverats och anpassats från grunden för den nya hyresgästen och Sofia Wackling betonar det smidiga samarbetet med Cernera och arkitekten för en optimal planlösning.

- Vi ser den nya lokalen som en del av att förnya och modernisera Hejco som varumärke.

Bland annat planeras ett showroom som man möts av direkt när man kommer in i lokalen och innanför det en mix av öppna kontorsytor och plats för kreativa möten.

- Vi är glada över att kunna erbjuda Hejco välanpassade verksamhetsytor i ett attraktivt företagshus, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

Äldre nyheter

2018-10-26

Snart säljstart för Vyn – så här går försäljningen till

Den 15 november startar vi försäljningen av Vyn på Bergdalen, 43 lägenheter med generösa balkonger och fantastisk utsikt över Borås. Så här kommer f&ou...

Läs mer
2018-10-24

"Många har fått upp ögonen för Borås"

Handelsstad. Utbildningsstad. Forskarstad. Textil- och modecentrum. Oavsett vad du väljer att kalla Borås är det en stad som växer - för Borås fortsätter att v&aum...

Läs mer