2017-06-02

Cernera förstärker med ny redovisningschef

Vi välkomnar Elisabeth Matzén, vår nya redovisningschef som kommer att leda redovisningsarbetet på huvudkontoret i Borås. Hon kommer att ansvara för och utveckla redovisningen för koncernens verksamheter. 

Elisabeth Matzén har en gedigen bakgrund inom bank och finans, ekonomi och redovisning. Hon kommer närmast från Ica Banken, där hon arbetat som redovisningschef sedan 2010. Dessförinnan var hon finanschef på Nexans.

- Med sin långa och breda erfarenhet av arbete med koncernredovisning fyller Elisabeth en viktig funktion hos oss, säger Pierre Höglund, ekonomichef för Uddetorp Invest AB.

- Jag ser en utmaning i att få leda och utveckla redovisningsarbetet för de olika verksamheterna i koncernen. Effektivisering av system och rutiner är något jag speciellt brinner för, säger Elisabeth Matzén. 

Äldre nyheter

2017-06-01

Välkommen på öppen visning

Försäljningen av etapp 3 i Trädgårdsstaden Hestra pågår för fullt. Nu har du möjlighet att se utvalda lägenheter i etapp 2, som står klara fö...

Läs mer
2017-05-12

Etapp 2 i Stallbacken är slutsåld

En månad efter att etapp 1 i Stallbacken sålt slut är nu även den sista lägenheten i etapp 2 såld! Intresset för lägenheterna har varit rekordstort. Nu ser v...

Läs mer