2018-09-10

Ann-Helen Segota ny HR-chef

I början av september tillträdde Ann-Helen Segota som HR-chef inom Uddetorp Invest AB, koncernen som Cernera ingår i. I sin roll har hon det övergripande ansvaret för att säkra koncernen som en attraktiv arbetsgivare. Hon ska också utveckla och säkerställa att HR-arbetet bidrar till verksamhetens resultat.

Ann-Helen Segota har 15 års erfarenhet inom HR- och personalfrågor i små som stora, globala bolag och även inom offentlig verksamhet. Närmast kommer hon från en tjänst som affärsområdeschef på Pulsen.

– Medarbetarna är vår viktigaste resurs och i takt med att vi växter satsar förstärker vi också på HR-sidan. Ann-Helens breda erfarenhet och förmåga att entusiasmera och inspirera människor gör henne till rätt person i rollen, säger Robert Smith, vd för Uddetorp Invest AB.

Ann-Helen Segota framhåller vikten av att uppmuntra människor att tro på sig själva och ge dem möjlighet att växa i och med bolagens framgång.

– Jag brinner för att engagera och få med mig människor i både medarbetarskap och ledarskap. Det känns spännande att få bidra med mina erfarenheter i en expansiv koncern där mycket händer, säger Ann-Helen Segota. 

Ann-Helen Segota ingår i ledningsgruppen för Uddetorp Invest AB.

Äldre nyheter

2018-09-09

Ny bostad i höst?

Går du i bostadsbytartankar? Mycket händer på bostadssidan hos Cernera under hösten och vi har bostäder både för dig som vill bo centralt och nära naturen.&n...

Läs mer
2018-09-09

Intervju med arkitekterna bakom Berwald

Ett modernt designat boende i samklang med naturen, när det gäller allt från material- och färgval till planlösningar och ljusinsläpp har varit målet för Davi...

Läs mer