2018-09-10

Ann-Helen Segota ny HR-chef

I början av september tillträdde Ann-Helen Segota som HR-chef inom Uddetorp Invest AB, koncernen som Cernera ingår i. I sin roll har hon det övergripande ansvaret för att säkra koncernen som en attraktiv arbetsgivare. Hon ska också utveckla och säkerställa att HR-arbetet bidrar till verksamhetens resultat.

Ann-Helen Segota har 15 års erfarenhet inom HR- och personalfrågor i små som stora, globala bolag och även inom offentlig verksamhet. Närmast kommer hon från en tjänst som affärsområdeschef på Pulsen.

– Medarbetarna är vår viktigaste resurs och i takt med att vi växter satsar förstärker vi också på HR-sidan. Ann-Helens breda erfarenhet och förmåga att entusiasmera och inspirera människor gör henne till rätt person i rollen, säger Robert Smith, vd för Uddetorp Invest AB.

Ann-Helen Segota framhåller vikten av att uppmuntra människor att tro på sig själva och ge dem möjlighet att växa i och med bolagens framgång.

– Jag brinner för att engagera och få med mig människor i både medarbetarskap och ledarskap. Det känns spännande att få bidra med mina erfarenheter i en expansiv koncern där mycket händer, säger Ann-Helen Segota. 

Ann-Helen Segota ingår i ledningsgruppen för Uddetorp Invest AB.

Äldre nyheter

2018-09-04

Första spadtaget på Berwald taget

Nu är första spadtaget taget vid nya området Berwald på Hestra! Lars Angwald, vd Cernera, Martin Falck, vd Fristad Bygg, Bo Smith, grundare Cernera och Morgan Hjalmarsson, Bor&ar...

Läs mer
2018-08-31

Nu är vi igång på Lorensberg

Snart växer det nya området fram på Varbergsvägen 32. Vid årsskiftet 2019/2020 beräknas allt stå klart för inflyttning.   Under augusti och september ...

Läs mer