2017-09-04

Allt fler väljer flexibel kontorsmiljö

Gränserna mellan socialt umgänge och professionellt arbete suddas ut alltmer. Idag går vi till kontoret för att mötas - via telefon, mejl eller möten, medan vi förr jobbade mer enskilt. Framför allt har vi större rörlighet och flexibilitet i arbetet.

I det aktivitetsbaserade kontoret är det du själv som väljer vilken arbetsplats som passar bäst för stunden. Är det soffan, skrivbordet eller konferensrummet?

I Cerneras nya kontorshotell K7 Community på Katrinedal i Borås har en aktivitetsbaserad arbetsmiljö formats. Miljön är präglad av flexibilitet och en personlig känsla och här finns utrymme för att knyta nya affärskontakter och öppna för samarbeten företagen emellan. Lokalerna omfattar cirka 1 000 kvadratmeter och är, i nära dialog med våra hyresgäster, utformade till moderna kontor.

Tanken är att vardagen ska vara så enkel som möjligt för hyresgästerna. Allt, inklusive fibernät, ingår i en fast månadshyra som baseras på hyrd kontorsyta.

Hyresgäster i K7 Community är i dagsläget Amendo, Betongmästarna, Contekton Architects and Planners, Danfoss, DMD Sweden, EdgeHR, Ella & Sigrid, Guld & Silver 24, Immitec, Nõberu of Sweden, Softman Invest, Tremedia, Wengbrand och YKK Europe.

Äldre nyheter

2017-08-30

Hyresgästintervju - Nõberu of Sweden

Cerneras kontorshotell K7 Community på Katrinedal i Borås växer. Under sommaren har lokalerna byggts ut med ytterligare fyra kontor. Ett av företagen som valt att ha sin verksamh...

Läs mer
2017-08-21

Widerlöv & Co mäklare för etapp 3 i Rosendal

Vi är mycket nöjda med att kunna presentera Winderlöv & Co som fastighetsmäklare i vårt nya projekt i Rosendal, Uppsala. Vi tackar också för de fina orden...

Läs mer