2019-06-14

Advokaterna Hurtig & Partners flyttar in i Minerva

I höst flyttar Advokaterna Hurtig and Partners in i den centralt belägna fastigheten Minerva som samägs av Cernera och Järngrinden. Ytan uppgår till 230kvm fördelat på två våningar och anpassning av lokalerna påbörjas inom kort.

- Vi var ute efter en fastighet som kändes rätt för oss. En fastighet med lokaler att trivas så bra i att ingen vill gå hem. De genomgående fönstren släpper in mycket ljus och takbjälkarna ger en speciell känsla som man inte ofta stöter på. Vi gillar verkligen den gamla charmen som kommer möta nya material efter att renoveringen är klar, säger Björn Hurtig, Advokat och Partner på Hurtig and Partners.

Cernera kommer nu påbörja utformningen av lokalerna enligt kundens önskemål.

- Vi ser mycket fram emot inflyttningen i Minerva. Tillgängligheten, som är ett stort plus med tanke på att våra nya lokaler ligger belägna mitt i centrum, och det faktum att ytan är fördelad på två plan gör detta till det perfekta läget för oss.

Minerva ligger på några få meters avstånd från butiker och restauranger, inklusive resecentrum och riksväg 40.

- Vi är glada över att kunna erbjuda Hurtig and Partners denna unika fastighet belägen i attraktiva centrum, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

Äldre nyheter

2019-04-11

Husen växer fram på Lorensberg

Våren är här, knopparna på träden börjar slå ut och husen växer fram på Lorensberg! De övre våningsplanen är i full gång med att ...

Läs mer
2019-03-01

Trädgårdsstaden Hestra först med nytt sophanteringssystem

Att hantera sopor ska vara enkelt också för dig som bor i flerfamiljshus! Trädgårdsstaden Hestra är först i Borås med kvartersnära insamlingssystem som kan h...

Läs mer

Den här webbplatsen använder cookies. Vissa är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera som den ska. Andra används för att optimera din användarupplevelse och för statistik. Genom att trycka på ”Jag förstår” godkänner du till vår användning av cookies samt behandling av dina personuppgifter enligt vår personuppgiftspolicy.