2018-11-21

30 procent av bostäderna i Vyn sålda första dagen

Stort tack till alla som kom till säljstarten av Vyn hos Cernera i torsdags! 12 bokningsavtal tecknades på plats, vilket innebär att cirka 30 procent av bostäderna redan är sålda. 

Vyn, i hjärtat av Bergdalen omfattar 43 lägenheter med generösa balkonger i soligt läge och fantastisk utsikt över Borås. Det blir ett inbjudande boende som passar små och stora familjer såväl som paret som säljer villan för att slippa gräsklippningen men ändå behålla villaområdeskänslan. De välplanerade lägenheterna med mycket ljus och rymd varierar mellan två, tre och fyra rum och kök.

För dig som är intresserad, men inte hade möjlighet att närvara vid säljstarten, finns allt informationsmaterial om Vyn hos ERA på Kyrkängsgatan 8 i Borås. Dit kan du också vända dig med dina frågor om projektet.

All information finns också på vynbergdalen.se. Ta gärna en titt på vår bostadsväljare där du ser vilka lägenheter som är lediga och var i huset de ligger. Självklart hittar du också uppgifter om pris och uppskattad månadskostnad för varje lägenhet. 

Vill du veta mer? Hör av dig till ERA Garnisonen på brfvyn@erasweden.com eller 033-20 45 50.

Äldre nyheter

2018-11-14

Cernera hyr ut till Hejco K7 på Katrinedal

I april nästa år byter Hejco lokaler och flyttar sitt kontor till Cerneras fastighet K7 på Katrinedal. De nya lokalerna med en yta på närmare 500 kvm renoveras just nu och ...

Läs mer
2018-10-26

Snart säljstart för Vyn – så här går försäljningen till

Den 15 november startar vi försäljningen av Vyn på Bergdalen, 43 lägenheter med generösa balkonger och fantastisk utsikt över Borås. Så här kommer f&ou...

Läs mer