Mindre kontor i central fastighet

K7 är ett attraktivt företagshus, välexponerat och strategiskt beläget i Katrinedal, Borås. Fastigheten är lättillgänglig, med cirka 10 minuters gångavstånd till centrum och direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27. Här finns även busshållplats med bra förbindelser samt väl utbyggda cykelvägar. Annelundsparken, som bjuder in till sköna lunchpromenader, är en härlig grön granne.

Fastigheten rymmer nyrenoverade, luftiga och smakfullt planerade kontors- och verksamhetsytor på totalt cirka 7 000 kvm. Markparkering och garage finns i anslutning till fastigheten.

Katrinedal ligger vackert intill Annelundsparken med fina strövområden men också mycket centralt med goda förbindelser till centrum. Området, som ligger i direkt anslutning till riksväg 40, 41 och 27, har vuxit upp runt Sandwalls gamla bryggeri och Borås tekoindustri. I dag har Cernera en stark närvaro i Katrinedal och erbjuder en stor variation av öppna och ljusa kontor i fastigheter från olika epoker.

I området finns mycket goda parkeringsmöjligheter, bland annat i vårt eget parkeringshus Humlan. Här finns även lunchrestauranger, ett flertal gym, bilverkstad, läkarmottagning och mycket mer. Området har ett bra exponeringsläge för business to business.

Fakta

HissJa
KonferensrumJa
UppvärmningFjärrvärme
BredbandJa
KällsorteringJa
ParkeringJa

Om du är intresserad av denna lokal, eller en lokal i stil med denna – kontakta Patrik för att boka in en visning!

Kontakt Cernera

Patrik Hjert Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Telefon: 033-29 01 92
Mobil: 070-926 81 68
patrik.hjert@cernera.se

Lokalbeskrivning

Mindre kontor på 70 kvm i moderna och ljusa lokaler.

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.


    Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter