Pendlingsvänligt kontorshotell

Vårt nyrenoverade kontorshotell bjuder inte bara på attraktiva kontosmöjligheter, utan också en planlösning som möjliggör dynamiskt arbete. Med öppna ytor, flexibla kontorsrum och mötesplatser designade för samarbete, har vi skapat en arbetsmiljö som anpassar sig efter ditt företags unika behov.

Upptäck flexibilitet och komfort på vårt kontorshotell! Delat kök och konferensrum för effektivitet. Lokalen har komfortkyla och nyrenoverade gemensamma toaletter. Övernattningsmöjlighet på hotellet i samma byggnad. Skapa den perfekta arbetsmiljön hos oss!

Fakta

AdressRyhovsgatan 3, Jönköping
StadsdelRyhov
Storlek11-65 m²
HissJa
KonferensrumGemensamt
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringI miljörum
ParkeringJa

Om fastigheten

Fastigheten ligger lättillgänglig från E4:an vid trafikplats Ryhov och strax söder om länssjukhuset. Fastigheten angränsar också till naturreservatet Strömsberg med sin vackra lövskog och många bäckraviner är ett populärt rekreationsområde. På fastigheten finns bland annat ett First Hotel med 111 rum, Circle K bemannad bensinstation, Blomsterlandet och två restauranger, Jureskogs och KFC.

Allmän info
Fastigheten rymmer totalt ca 13 000 kvm verksamhetsytor. Betydande om markparkering finns.

Fastigheten är den första av de fyra Eurostop-komplexen som byggdes i Sverige i början av 1990-talet. Hotelldelen är Jönköpings fjärde högsta byggnad.

Andra hyresgäster i fastigheten: Gibon, PS Kommunikation, Faham Service och utbildning, Alfort & Cronholm, Blomsterlandet, Reko-shoppen, Circle K, First Hotell Jönköping.

Närservice
I närområdet hittar du restauranger, gym, handel, City Gross, Coop, Systembolaget, apotek och hotell. Bra bussförbindelser finns.

Teknisk info
Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Avstånd

Centrum
3 km
Buss
75 m
Tillgänglighet
Ja*
Park
500 m
Vatten
1,2 km
Gångstråk
25 m
Restaurang
20 m
Affär
20 m
Parkering
20 m
* Lokalen är tillgänglighetsanpassad enligt de normer som fanns när lokalen senast renoverades. Vid ny lokalanpassning förhåller vi oss till regler som gäller idag.

Om du är intresserad av denna lokal, eller en lokal i stil med denna – kontakta Oskar för att boka in en visning!

Kontakt Cernera

Oskar Malmén
VD
Mobil: 073-097 40 08
oskar.malmen@cernera.se

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.


    Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter