Unik möjlighet på Druvefors

En unik möjlighet att vara delaktig i Cerneras vision för fastigheten Forsen, där gamla industrilokaler förvandlas till något nytt och spännande. Här arbetar vi tillsammans fram bästa lösningen för din verksamhet.

Druvefors, en naturlig förlängning av Borås centrum, har under de senaste åren upplevt en kraftig tillväxt i både utbud och boende. Lokalen på markplan är möjlig att hyra i sin helhet alternativ att den delas av. Det finns ytterligare byggrätt om ca 500 kvadratmeter för möjlig påbyggnad.

Portlösningar är möjliga om behov finns för parkering eller lastning inomhus. Öppna ytor och flexibel planlösning möjliggör olika utformningar eller kombinationer av lokal. Vi tar tillsammans fram det bästa alternativet och lösningen för din verksamhet.

Fakta

Adress Druveforsvägen 32, Borås
StadsdelDruvefors
Storlek240-2 800 m²
KonferensrumMöjlighet finns
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringJa
ParkeringJa

Om fastigheten

Forsen ligger vackert invid Viskan i stadsdelen Druvefors, bara några minuters gångväg från Borås centrum. Busshållplats med bra förbindelser finns precis utanför fastigheten och anslutningar till riksväg 40, 41 och 27 nås med bil på bara någon minut. Intill fastigheten ligger ICA Maxi, Burger King, apotek och annan handel. I närområdet ligger även Åhaga, som erbjuder attraktiva lokaler för mässor och större konferenser.

Allmän info
Fastigheten rymmer ljusa och luftiga kontors- och verksamhetsytor på totalt cirka 6 200 kvm. Markparkering finns i anslutning till fastigheten.

Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat Elon, Atracco, Frösunda Assisans och Fissa & Feja.

Närservice
I närområdet finns bland annat lunchrestauranger, dagligvaruhandel, apotek och bra bussförbindelser. Borås centrum ligger endast en kort promenad bort.

Teknisk info
Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät

Avstånd

Centrum
700 m
Buss
120 m
Tillgänglighet
Ja*
Park
25 m
Vatten
40 m
Gångstråk
75 m
Restaurang
100 m
Affär
250 m
Parkering
Ja
* Lokalen är tillgänglighetsanpassad enligt de normer som fanns när lokalen senast renoverades. Vid ny lokalanpassning förhåller vi oss till regler som gäller idag.

Intresseanmälan


  Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter

  Kontakt

  Patrik Hjert

  Kund-/uthyrningsansvarig
  Mobil: 070-926 81 68
  patrik.hjert@cernera.se