Hel våning i anrik fastighet

Sparven 5 uppfördes 1929 med gedigna och robusta material, vilket gör att det än idag, nästan 100 år senare står kvar i det tänkta utförande som arkitekten hade.

Spegeldörrar, luftig takhöjd, burspråk, spröjsade fönster, stuckaturer och infällda skjutdörrar både daterar och ger våningen dess karaktär. Våningen har under åren renoverats och huserat olika typer av verksamheter, men utan att förlora sin historiska själ. 

I våningen finns det möjlighet till att ha en representationsdel eller lounge och kontor i både öppna landskap och enskilda rum. Köksfaciliteter, tillika tvätt, finns att tillgå på våningen. En helt unik våning, i en unik fastighet i ett av Borås bästa lägen. 

Cernera skräddarsyr och anpassar lokalen för att passa kundens behov. Med vår expertis och er vision tar vi tillsammans fram en plats för er att blomstra på.Fakta

AdressÖvre Kvarngatan 30, Borås
StadsdelVillastaden
Storlek212 m²
KonferensrumJa
UppvärmningFjärrvärme
BredbandFiber
KällsorteringJa
ParkeringJa

Om fastigheten

Fastigheten ligger i lugna Villastan, bara någon minuts promenad från Borås centrum. Med Annelundsparken som lummig granne så är en skön lunchpromenad aldrig långt bort. Fastigheten har 1005 kvadratmeter uthyrningsbar yta, fördelat på både bostäder och lokaler.

Allmän info
Sparven 5 uppfördes 1929 med mycket gedigna och robusta material, vilket gör att det än idag, nästan 100 år senare står kvar i det tänkta utförande som arkitekten hade.

I fastigheten finns även Klinik Villastan.

Närservice
I närområdet hittar du lunchrestauranger, hälsovård och på bara några minuters promenad når du centrums utbud. Bra bussförbindelser finns.

Teknisk info
Fjärrvärme och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Avstånd

Centrum
250 m
Buss
200 m
Tillgänglighet
Ja*
Park
60 m
Vatten
400 m
Gångstråk
50 m
Restaurang
175 m
Affär
650 m
Parkering
Ja
* Lokalen är tillgänglighetsanpassad enligt de normer som fanns när lokalen senast renoverades. Vid ny lokalanpassning förhåller vi oss till regler som gäller idag.

Om du är intresserad av denna lokal, eller en lokal i stil med denna – kontakta Patrik för att boka in en visning!

Kontakt Cernera

Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Mobil: 070-926 81 68
patrik.hjert@cernera.se

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.


    Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter