Fin lokal i anrik fastighet

Vacker kontorslokal om 820 kvadratmeter. Det finns två hissar och trapphus vilket gör att lokalen enkelt kan delas upp till två kontorslokaler till två olika hyresgäster. Takvåning med hög takhöjd stora fönster och mycket ljusinsläpp. Otroligt fint läge med bra parkeringsmöjligheter och nära centrum. 5 minuter att cykla till Borås centrum.

Cernera skräddarsyr och anpassar lokalen för att passa kundens behov. Med vår expertis och er vision tar vi tillsammans fram en plats för er att blomstra på.

I närområdet hittar du restauranger, gym, handel, dagligvaruhandel, apotek och Borås Arena. Bra bussförbindelser finns.Fakta

AdressArmbågavägen 3, Borås
StadsdelLundby/Knalleland
Storlek410-820 m²
Hiss2 st
KonferensrumJa
UppvärmningFjärrvärme
BredbandJa
KällsorteringJa
ParkeringJa

Om fastigheten

Armbåga 1 ligger i ett kommersiellt attraktivt område nära Borås Arena. Fastigheten byggdes 1898 med tillbyggnader 1909 och 1915. På 1990- talet renoverades den till kontors- och industrihotell.

Allmän info
Fastigheten Armbåga rymmer kontorsytor om drygt 7 300 kvm. Kontorsytorna är moderna och väl uppdaterade. Det finns goda parkeringsmöjligheter i närområdet.

Andra hyresgäster i fastigheten är Borås Stad, Aventi, Trimco Group, Borås Elhandel.

Närservice
I närområdet hittar du restauranger, gym, handel, dagligvaruhandel, apotek och Borås Arena. Bra bussförbindelser finns.

Teknisk info
Fjärrvärme, komfortkyla och källsortering. Internetanslutning via fibernät.

Avstånd

Centrum
1300 m
Buss
120 m
Tillgänglighet
Ja*
Park
450 m
Vatten
200 m
Gångstråk
200 m
Restaurang
200 m
Affär
350 m
Parkering
Ja
* Lokalen är tillgänglighetsanpassad enligt de normer som fanns när lokalen senast renoverades. Vid ny lokalanpassning förhåller vi oss till regler som gäller idag.

Om du är intresserad av denna lokal, eller en lokal i stil med denna – kontakta Patrik för att boka in en visning!

Kontakt Cernera

Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Mobil: 070-926 81 68
patrik.hjert@cernera.se
Interiör bild av lokalen. Vackra skjutdörrar i antracitgrått, högt till tak med synliga takstolar och mycket ljus kommer in från fönstren i tre vädersträck.

Lokalbeskrivning

Vacker kontorslokal om 820 m2. Det finns två hissar och trapphus vilket gör att lokalen enkelt kan delas upp till två kontorslokaler till två olika hyresgäster. Otroligt fint läge med bra parkeringsmöjligheter och nära centrum. 5 minuter att cykla till Borås centrum.

Intresseanmälan

Jag vill att ni kontaktar mig.


    Läs Cerneras villkor om behandling av personuppgifter