Lokaler i Borås för lager, förråd och logistik

Cernera är ett lokalt fastighetsbolag i Borås. Vi hjälper dig med allt från mindre förråd, till större lagerlokaler och smarta logistikfastigheter till e-handel som rymmer både lager och kontor. Kontakta oss när du behöver hitta ett förråd eller en större lagerlokal.

Har du en snabb tillväxt i företaget? Väntar du in en stor leverans av säsongsspecifika varor eller behöver du modernisera dina lagermöjligheter för att klara av konkurrensen? Vi anpassar och utformar våra lager efter dina behov och önskemål. Tillsammans tar vi fram en lösning anpassad efter din verksamhet.

 

Lagerlösning efter behov och önskemål

Vi vet att företagets verksamhet snabbt kan förändras och att detta ställer krav på en flexibel logistikfastighet. Att planera och prognostisera framåt är därför viktigt. Lagerutrymmet ska klara en tillväxt, ha rimliga omkostnader, ligga geografiskt rätt och vara anpassad efter verksamhetens särskilda behov.

För oss på Cernera är det viktigt att tänka hållbart inom alla aspekter: ekonomiskt, miljömässigt och socialt. Var gärna ute i god tid, då kan vi ta fram en lagerlokal anpassad efter verksamhetens behov och flexibel för både förvaring och distribution.

 

Flexibla lagerlokaler hos Cernera

Kontakta Cernera när du behöver en ny lagerlösning, kortsiktigt eller långsiktigt. Vi är flexibla och kan hjälpa dig att hitta lediga lager i Borås när du behöver stora lagerutrymmen men även när du behöver mindre förrådsmöjligheter. Vi ser till att utrymmet uppfyller verksamhetens behov och erbjuder dig att hyra fräscha lager enkelt och bekvämt.

Välkommen till Cernera!

 

Förråd

Vi har lediga förrådslösningar från 3 kvadrat till 12 kvadrat i centrala lägen. Pris från 299 kr/mån. Alltid personlig kontakt.

 


Jag är intresserad av förråd, kontakta mig!

Kontakt
Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Telefon: 033-29 01 92
Patrik Hjert
Mikael Pärleholt
Kontakt
Mikael Pärleholt
Förvaltningschef
Telefon: 033-29 01 97