Flexibla kontorslokaler i Borås

Hos Cernera kan du hyra fantastiska kontorslokaler anpassade efter din verksamhet och behov. Vi äger, producerar och utvecklar fastigheter i attraktiva områden i Borås. I ett trivsamt kontor blir det mer kreativt och inspirerande att arbeta vilket ofta leder till ett bättre resultat för hela verksamheten. En attraktiv kontorsmiljö är också en konkurrensfaktor för att både behålla duktig personal och attrahera nya medarbetare.

Vi lyssnar på dina önskemål och behov och anpassar och utformar kontorslokalen så att den passar ändamålet perfekt.

 

En trivsam arbetsmiljö blir en effektiv arbetsplats

En trivsam kontorsmiljö är positiv både för de anställda och för kunderna. Vi är många som spenderar flera timmar varje dag på kontoret och då är det extra viktigt att man har en tilltalande och inspirerande miljö omkring sig. Det är många faktorer som spelar in när man ska skapa en effektiv arbetsplats där medarbetarna trivs och mår bra.

Färgen på väggarna och inredningen är faktorer som påverkar, likaså gröna växter som både ger ett trevligt intryck och förbättrar inomhusluften. Ett ljust kontor ökar produktiviteten och trivseln. Ljus kan komma från fönster, glaspartier istället för väggar och olika typer av lampor och ljuskällor. Tillsammans hittar vi lösningar som bidrar till en härlig och kreativ kontorsmiljö!

 

Letar du efter lediga kontor i Borås?

Hos Cernera kan du hyra lokal eller kontorshotell på attraktiva lägen i Borås. Vi arbetar nära våra hyresgäster och med stort engagemang för att kunna erbjuda en riktigt bra service. Kvalitet, långsiktighet och ett hållbart arbetssätt är en självklarhet för oss.

Vi hjälper dig att hitta och utforma en kontorslokal som passar ditt företag.

Kontakta oss redan idag!

 


Kontakt
Patrik Hjert
Kund-/uthyrningsansvarig
Telefon: 033-29 01 92
Patrik Hjert
Mikael Pärleholt
Kontakt
Mikael Pärleholt
Förvaltningschef
Telefon: 033-29 01 97